4 kids and braids

Olustkänslan som infaller sig…

God kväll ja vad är det nu för dag jo tisdag!

När något händer mina tjejer så kan jag bli så otroligt påverkad. Det hände för några dagar sedan. Fick hämta hem en gråtandes tjej! Det gör mig båda arg och ledsen att barn inte kan vara snälla mot varandra. Mina tjejer kan också säga och göra tokiga saker det är jag fullt medveten! Det som hände där och då det hade hon inte gjort sig förtjänt av alls. Jag hann se…

Den olustkänslan som infaller sig i min kropp när jag ser mina barn må dåligt den är så oerhört stark. Det känns som att jag bara vill stänga ute allt och alla och bara vara nära dom hela tiden. Skydda dom! Jag kan försvinna lite från sociala medier vid dessa tillfällen då det tar så oerhört mycket på mig.

Jag vill ju bara att dom ska vara glada!

Nu har vi haft lite ledig tid tillsammans och imorgon är vi lediga. Har lyckats hitta ett litet lugn i mig själv.

Tilda var hos en kompis igår efter skolan och sedan kom en annan kompis och sov över. Tjejerna skulle sova över men jag lyckades övertala dom om att det gick att göra nästan lika mysigt framför tvn i vardagsrummet. Jag vann!

När de vaknat tog de bussen ner till Nynäshamn. Gick lite i affärer och käkade lunch innan de tog bussen hem igen. Massa lek på studsmattan och så har de börjat göra om min hårfixbod till sin egen. Boden är som en liten större lekstuga.

Nu i eftermiddag har vi varit iväg och kollat på lite nya utemöbler för trädgården.

Jag vill ha dom här på framsidan kommer från Rusta och ni hittar dom här. 

Sedan var vi även och tittade på golv till vårt blivande sällskapsrum där uppe. Men vi får leta vidare vi hittade inget direkt som vi ville ha.

Hem igen och käkade middag innan Micke skjutsade Mollie till hennes innebandyträning. Trillingarna studsar just nu studsmatta och jag ska gå upp och fortsätta greja på på övervåningen. Jag ska börja spackla och fixa med väggarn där uppe innan det är dags för att måla.

Ska försöka komma i säng tidigt idag. Imorgon ska vi i samarbete med Parken Zoo spendera dagen där! Ska bli så roligt!

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Usch! Förstår känslan av att bara vilja stänga av allt och bara vara med sina hjärtan och skydda dem från allt de hemska…
    Händer det att de får skit och så för att du bloggar och att de syns här? Kan tänka mig att det kan förekomma avundsjuka 🙁
    Trist vad det än är och hoppas ni slipper mer bråk!

    Studsmattan är världens bästa!! Och att se barnen leka tillsammans på den är en fröjd!! Mina hänger där mest hela tiden då vi är hemma.

  2. Tessie - mamma till två döttrar

    Vad svårt sånt där!
    Man vill ju bara krama om dem och aldrig släppa taget, skydda dem föralltid.
    Nu är mina två tjejer ganska små fortfarande och vi har inte hunnit med så många liknande situationer, men det värker i mitt hjärta på en gång av att bara läsa om det ni var med om.
    Barn kan verkligen vara elaka, det gäller att ta tag i det direkt, så det inte blir en ond spiral.

    Hoppas hon inte känner sig ledsen längre. Stor kram