4 kids and braids

Trodde han skulle få spelet…

God kväll torsdag!

Idag nä jag tog en jobbpaus fick jag för mig att byt plats på byrån och pianot i vår hall. Ja vi har ett piano i hallen och en liten studsmatta. Jag älskar att förnya och förändra. Ett tag när jag var mammaledig möblerade jag om flera gånger i månaden. Micke blev lika förvånad varje gång han kom. hem. Så det är här vi ska sitta och äta idag.

Jag har skrivit det förut men jag har varit så energilös det sista. Att man skulle vara så sårbar som mamma och ja då ta det gånger 4. Micke är så mycket starkare än mig men jag har märkt att även han har blivit påverkad det sista. Det har varit lite tufft för alla 4 tjejerna under en längre period. Svårt när de inte vill gå till skolan eller ens utöva sina fritidsaktiviteter som de egentligen älskar. Svårt att veta hur man ska kunna stötta och hjälpa när man inte själv förstår. Ständigt ifrågasätta vad gjorde du och sedan fråga igen och igen för att verkligen vara säker på att det dom säger är sant.

Micke skjutsade Mollie till hennes morgonträning och trillingarna tog en promenad till bussen så jag fick lite sovmorgon. Inte så att jag fick sova ostört men jag fick ligga kvar en stund i sängen. Kanske var det som gjorde att jag faktiskt kände att jag hade mer energi än vanligt när jag till slut kom upp. Efter att ha jobbat en stund tog jag en paus och började röja upp för möbelflytt i hallen. Jag har gjort detta några gånger tidigare men var tydligen blivit svagare…. Alltså jag fick pianot till i mitten av rummet. Hade sen igen vägg att ta kraft emot. Trodde Micke skulle få spelet när han kom hem. Gick typ knappt komma in i hallen.

Tror dock på något sätt att han blev lite glad. (Mitt vanliga jag).  Han gjorde bara en liten min men kommenterade inte och sedan vips var alla möbler på sitt nya ställe. Dags att börja styrketräna tror jag!!!

Maja hade 2 kompisar som kom hem och lekte innan de skulle iväg på sin dans. Tilda skulle ha tränat fotboll men hade ont i knät så hon hoppade sin träning. Jag lämnade av Mollie på innebandyträningen. Sedan vidare till min tandläkare. Var där igår. Har problem med mina framtänder och det visade sig att jag troligtvis gnisslar tänderna på nätterna och det sliter på mina framtänder. Fick hämta ut en nattskena som jag nu ska sova med.

Drog sedan vidare till Haninge och konståkningsträning för Tea. Sen middag när vi kom hem. Läggdags för tjejerna och soffan för oss andra. Hittade en ny serie på Via play 9-1-1 har ni sett den?

Imorgon ska Mollie på innebandycup i Västerås och vi ska åka med och titta hela gänget. Så mysigt med en utflykt.

Önskar er alla en underbar fredag!!!

KRAM från mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh vilken fin lampa över pianot! Vi bor så himla litet så det finns inte så många olika möjligheter till ommöblering, men det är utbyggnad på gång så förhoppningsvis kan det bli mer av det snart?

    Tufft för dig när orken tryter!!! Hoppas du och tjejena hittar tillbaka till den❤️

  2. Tessie

    Vad fint ni har det.
    Jag är nästan tvärtom när det gäller att möblera om. När jag väl tycker att ”rummet är klart” så är det verkligen klart. Då har jag svårt att ändra om i första taget 🙂