4 kids and braids

Måste rycka upp mig

God kväll onsdag!

Jag har verkligen varit så nere under en längre tid. När någon in ens härhet inte mår bra så kan det verkligen dränera en. Jag har insett att jag måste försöka rycka upp mig ändå. Det är inte så lätt. Är oerhört känslosam just nu. Så lätt till tårar hela tiden men det är inte så mycket jag kan påverka så jag måste verkligen försöka må bättre. Har varit lite frånvarande här inne. När det inte händer så mycket kul i livet ja blir det inte så inspirerande att skriva något.

I eftermiddags behövde jag jobba och det passade så himla bra att jag kunde göra det i samband med att Tea kunde testa sina nya skridskor. Hennes skenor på dom gamla skridskorna var helt slut. Sedan började  de dessutom att bli för små. Tea ska åka på ett konståkningsläger i sommar och vi insåg att vi behövde köpa ett par nya redan nu. så Hon får då möjlighet att  åka in dom redan nu på efter säsongen. Vi var helt ensamma på Allmänhetens åkning. Hon ville först inte gå ut på isen men när hon väl gått på bara lös det om henne. Det var svårt att göra piruetter och hopp. Bromsa gick inte alls. Hon åkte i ungefär en halvtimma och det gick bättre och bättre hela tiden.

Imorgon har hon konståkningsträning och får öva lite mer.

2 veckor är nu planerade i sommar. 1 vecka på Gotland med Tea för hennes konståkningsläger och sedan ska Mollie åka på Stadium Sportscamp 1 vecka. Längtar så till sommaren men redan nästa vecka får tjejerna lite ledigt då det är påsklov.

Åkte hem och mötte upp resten av gänget. Hann titta en stund på Mollies Milan träning. Så kul att följa hennes utveckling. Vi åkte sedan vidare för lite jobbinköp och hann även med ett fikabesök hos tjejernas farmor och farfar.

Kvällen har sedan bestått av jobb medan tjejerna har gjort läxor.

Nu ska vi snart gå och lägga oss trött är bara förnamnet.

Önskar er alla en underbar kväll! Å sov så gott när det blir dags!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Åh stadium sportscamp! Minns att jag älskade det! Åkte flera år i rad och var nog det bästa på hela sommaren? hon får superkul där!??

  2. Anneli

    Vad härligt att ni skall åka till Gotland ???
    Då skall ni säkert till Slite på läger?
    Jag bor här nere på denna underbara Ö☀️☀️☀️ o ja jag bor i Slite oxå?