4 kids and braids

Blev lite mycket…

God kväll torsdag!

Idag blev det lite mycket på eftermiddagen kändes det som. Tea och Maja vill åka och fika efter skolan så dom tog bussen ner till Nynäs. Skulle sagt nej men det gjorde jag inte. Tilda hade fiol så hon var kvar på skolan och Mollie skulle på knärehab så dom hämtade jag upp samtidigt. Blev ett kort stopp för lite intag av mellis innan vi åkte vidare.

Hängde med Mollie på hennes rehab. Allt såg mycket bättre ut så får hon inte ont igen behöver vi inte komma tillbaks. Under tiden vi väntade hade Tea och Maja blivit lite rastlösa… ringde och messade några gånger.

När Mollie var klar åkte vi och lämnade Majas väska på dansskolan. Hon har 2 danspass idag tävlingsdisco och jazz. Fick med oss Tea och åkte hemåt. Tilda fick byta om direkt när vi kom hem. När hon var klar åkte hon och Micke på hennes fotbollsträning. Mollie håller på och packar inför en innebandycup hon ska åka på imorgon. Micke kommer och hämtar henne om 1 timma för då ska hon träna innebandy. Jag och Tea ska alldeles strax göra oss redo för att åka mot första passet på efter säsongen på hennes konståkning. En hall som ligger 30 min bort. Först har hon 1 timma fys och sedan 1 timma is.

Micke ska när han lämnat Mollie hämta upp Maja på hennes dans.

Alltså det ligger lite logistik bakom för att få det här att fungera men oftast fungerar det. Om det skulle vara så att vi inte får ihop det ja då får någon av tjejerna hoppa sin träning.

Allt hade såklart varit så mycket enklare om de hade hållit på med samma sport som de gjorde när de var mindre. Dock har de ju olika personligheter och gillar olika saker så nu får det vara så här så länge det fungerar.

Så kul när de verkligen hittat aktiviteter som de tycker om och att leder till nya vänskaper!

Just nu håller sporterna innebandy, fotboll, konståkning och dans våra tjejer sysselsatta! Vad håller era/ni på med för sporter?

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Min flicka som fyller 9 i år dansar – hon säger att dans är hennes liv. För närvarande fyra pass i veckan, hon skulle nog gärna utöka lite också…
    Sonen som blir 6 går i judo.
    Själv var jag hästtokig och hade väl hoppats att nåt av barnen också skulle bli det, men huvudsaken att de hittat något som de gillar!

  2. Noomi

    Kan de inte åka buss till sina träningar om ni inte får ihop det? Jag är bara nyfiken, tänkte bara att jag åkte buss till och från skolan varje dag från att jag började i ettan (grundskolan) men det kanske är annorlunda idag.

    1. Alex

      Jag gjorde det också 🙂 men jag bor i finland så vet inte om kollektivnätverket skiljer sig åt, beror ju också på var dom bor. Om ni har någon som bor nära er kanske dom kunde samåka till träningarna så ni inte måste skjutsa varje gång? Bara ett fòrslag 🙂

  3. Alex

    Höll på med redskapsgymppa i 3 år då jag var yngre, sedan ett år truppgymnastik. Friidrottade också i typ 5-6 år, sampt spelade piano i 4 år. Därefter blev det ridning i 8 år, en sport jag älskar men inte har råd med för tillfället tyvärr. Dock tog jag upp redskapsgymnastik igen för några månader sedan och det har varit ljuvligt. Ville alltid spela korgboll som yngre men tyvärr fanns här inga flicklag i trakten. Min bror spelade korgboll, fotboll och piano i flera år.