Tårarna trillade på mig jag hade gått vilse – 4 kids and braids

4 kids and braids

Tårarna trillade på mig jag hade gått vilse

God kväll lördag!

Blev inte så lång tjej kväll igår som planerat.

Jag och trillingarna började och sedan lite senare kom Mollie hem efter att ha varit med kompisar.

Vi käkade lite gott och sedan tittade vi på Bäst i Test. Alltså hoppas ni inte missat detta helt underbara program  Ett så bra underhållningsprogram på SVT. Ett program som alla i hela familjen gillar.

Mollie somnade vid 21 och trillingarna ville gå och lägga sig vid 21.30. Det tog någon timmar edan sov allihop. Micke var ute med kompisar och bodde över på hotell så jag fick en stund alldeles själv. Tittade på 2 serier som släppt nya avsnitt samtidigt som jag skrev med en kompis.

Jag skrev ett inlägg häromdagen om vad jag jobbar med ni kan läsa det här. Det är så skönt att kunna ha någon att bolla sina tankar med när det blir för mycket tankar. Slocknade sedan så fort jag lagt huvudet på kudden.

Hade en både bra och dålig dag igår. Mamma som varit här och hälsat på skulle åka hem och jag skulle på ett möte inne i Stockholm så vi åkte båda med Micke in när han skulle till jobbet. ‘Jag och mamma käkade frukost och satt och pratade medan vi väntade på  hennes tåg. Fick ett samtal det var inge allvarligt men tillräckligt för att någon skulle bli ledsen. Hade jag varit hemma hade jag kunnat stötta men nu var jag ju inte det…. Jag hittade en bra lösning på problemet. En lösning som borde varit självklar men ibland kan man ha så fel och det blev ännu mer tårar. Mitt i detta var jag på väg att gå från centralstationen till mitt möte. Pratade medan jag gick och helt plötsligt var det bara 10 minuter kvar tills mötet började. Jag fick typ panik och så började tårarna trilla på mig också. Stannade upp och lyckades lugna ner mig. Hann i tid till mötet.

Det var ett jättebra och intressant möte inför ett samarbete som börjar om några veckor. Tror det första inlägget ska upp om någon vecka och då kan jag berätta mer. Kommer börja med en tävling där många har chans att vinna!!!

Efter mötet gick jag och hämtade upp bilen och åkte hemåt. Trillingarna hade då redan slutat skolan och kommit hem. Fredagsdansen som vi spelade in redan i måndags hade någon av oss lyckats ta bort så den behövdes spelas in igen var lite stressad över. När jag stannade för att handla plingade det till i bilen och jag hade fått ett mess. Började nästan gråta igen trillingarna hade spelat i dansen själva och skickat till mig.

Imorse ringde telefonen vid 8 och det var dags att gå upp. Mollie skulle spela fotbollscup så det var bara till att upp och hoppa.

4 fotbollsmatcher blev det för Mollie. 3 vinster och en oavgjord.

En av tjejerna tyckte inte det var så kul att hänga med…

Åkte och lämnade Tea hos en kompis på vägen hem och landade sedan på soffan.

Nu har det hunnit bli kväll och vi ska käka mildag och se om vi kan hitta någon film att titta på allihop.

Jag är lite trött men ändå ok. Jag funderar som ni vet massor och min oro och mina tankar tar massa energi. Ibland blir jag så otroligt frustrerad då jag inte vet hur jag ska kunna hjälpa dom. Det är inga stora saker men det är liksom tillräckligt. Blir både arg och ledsen. Det är inte lätt att vända ryggen till och det måste till en förändring. Jag har en plan och jag har påbörjat den. Det kommer kanske inte lösa sig direkt och kanske inte alls men det kanske kan stärka oss alla och att vi kan få bort lite av det som tjuvar energi.

Ni är många som skriver att ni uppskattar det jag skriver. För mig är det lite befriande att få skriva av sig!

Nu är middagen klar och det är dags att äta!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Noomi

  Hej! Jag menar heller inget illa, men har tänkt på om du läser igenom dina inlägg innan du postar dem? För det kanske är ett sätt att upptäcka när det blir fel ord, sen gillar jag inte särskrivning men det känns tyvärr som normen idag. Men gillar att läsa din blogg så fortsätt skriv!

 2. Ida

  Du får jättegärna lägga till lite mer skiljetecken och talstreck i dina inlägg, du skriver även i “gåtor” vilket kan göra det svårt att hänga med ibland. Bara lite konstruktiv kritik, menar absolut inget illa

  1. 4kidsandbraids

   Hej!
   Ska försöka tänka på det med skiljetecken. Jag vill inte lämna ut ngn på min blogg. Förstår att det blir svårt att hänga med men vet inte hur jag ska skriva annars. Tack för den feedback.