Påminna mig själv om att andas – 4 kids and braids

4 kids and braids

Påminna mig själv om att andas

God kväll söndag!

Har ni haft en härlig helg?

Känns som att jag skriver detta varje söndag men varje helg bara försvinner!

Match I Tullinge på kvällen igår för Mollie. Tyvärr förlust. Hämtade. sedan upp Tea i Nynäs som var hos en kompis och landade hemma vid 22.30.

Sedan blev inte så många timmars sömn i natt. Maja som skulle sova över hos en kompis hade svårt att sova. Så jobbigt när hon skickade en bild när hon var ledsen vid strax efter midnatt. Vi messade varandra flera gånger och till slut som avtog messandet. Hade tänkt hämta hem henne men jag vet att hon verkligen vill sova kvar.  Vet inte riktigt vad klockan var när jag lyckades somna. Jag vaknade till av att det plingade till i telefonen. 4.47 var klockan…. Jag kan inte somna om mamma.

Vi messades sedan några gånger innan jag gick upp strax efter 9.

Dagen idag började med frukost sedan åkte jag och Tea till ishallen för lite åkning på allmänhetens. Lunch hemma och sedan fick jag och Tea sällskap av Tilda när vi åkte tillbaks till ishallen för Teas isshowsträning. Under tiden den höll på blev Maja lämnad av kompisen hon sovit hos. Micke åkte med Mollie till Salem för innebandy match. Blev tyvärr förslut.

Tilda hade fotbollskläder med sig och en boll. Varvade lite glosträning med en sväng ut på fotbollsplanen där Tilda och Maja övade lite skott medan vi väntade på Tea.

Hem och käkade middag. Fick hjälp av tjejerna med att röja upp i huset och dammsuga. Så skönt att avsluta helgen med ett lite städat hem.

Nu har jag intagit soffläge och vi ska köra en sista vända med tjejerna svenska läxa. Jag läser en text medan tjejerna skriver. Borde göra det med dom en och en. De skulle behöva egen tid utan att bli stressade av varandra men jag orkade inte läsa 3 gånger ikväll. . Funkade ganska så ok ändå. Alla tjejerna är trötta så det blir tidig läggdags. Ska leta fram en film till mig och Micke som vi kan se ikväll när han kommer hem. Han är och kör innebandy träning.

När jag läser texten vill jag själv påminna mig om att andas. Det är viktigt att inte glömma det!!!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAm från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.