Tea hade inte med sig sitt busskort.. Tea lånade Majas och Maja lånade Tildas… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Tea hade inte med sig sitt busskort.. Tea lånade Majas och Maja lånade Tildas…

Hej torsdag!

Hoppas allt är bra med er!

Kikar in lite sent idag. Kom precis hem efter att kollat på Tildas och Mollies fotbollsträning. Hämtade även upp Maja som dansat på vägen hem.

Tjejerna är väldigt duktiga på att höra av sig till mig. Är så glad för det! Idag blev det dock lite för mycket. Maja skulle leka med en kompis i Nynäs och jag skulle skjutsa henne. Tea skulle hem. Tilda skulle hänga på skolan en stund innan hon skulle spela fiol.

Tea ringde mig och frågade om hon fick följa med en kompis hem. Dock hade hon inget busskort och skulle då låna Majas. Fick ett meddelande att Tildas telefon höll på att ladda ur. Det är något fel på den. Bestämde att vi skulle ses på parkeringen efter hennes fiol. Maja ringde och frågade om hon inte kunde ta bussen till sin kompis. Såklart hon kunde det. Vi lade på. Maja ringer igen men mamma Tea har ju tagit mitt busskort. Ok men jag hämtar och skjutsar dig som vi bestämde. Vi lägger på hon ringer igen jag har Tildas väska här och där ligger hennes busskort så jag lånar det och så tar jag bussen.

Jag åkte och mötte upp Tilda som spelat klart sin fiol. Skjutsade henne och hennes bästis hem till kompisen. Mollie skulle sluta 15. 15 och när jag skjutsat Tilda var klockan 14.20. Jag åkte aldrig hem emellan fick en känsla av att Mollie skulle sluta tidigare. Mycket riktigare 10 minuter senare ringde Mollie jag har slutat nu.

Det är så otroligt roligt att trillingarna börjar få egna kompisar och jag vill uppmuntra det men det är lite stressande när alla åket åt olika håll. Så mycket tryggare för mig om dom hade hängt ihop men samtidigt vill jag ju att de ska hitta nya egna kompisar.

Solen kikade fram under eftermiddagen och jag passade på att knäppa några bilder där solen letade sig in.

Nu ska jag sätta mig och jobba. Hann inte klart på dagen idag. Ska skriva ihop ett litet blogginlägg om vad det är jag sysselsätter mig just nu.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.