Fotbollssystrar – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Fotbollssystrar

God kväll tisdag!

Alltså hur härligt är det inte när solen kikar in.

Tea har kommit in i en liten flamingoperiod. Hon skulle kunna gå all in och om jag bara lät henne. Vi tittade på en kruka idag, en tavla och en ljusslinga. Igår inhandlade vi en pelargon och en prydnads flamingo. Passade på att knäppa en bild mitt på dagen när jag bäddade hennes säng. Ljuvliga dagsljus!

Idag är kvällen som alla tjejerna oftast har träning.

Maja kör disco kl.16-16-45. Tilda fotboll 17.30-19. Mollie fotboll 17.30-19 sedan innebandy 19.30-21 och Tea har konståkning 18.30-20.30.

Jag hade fått en tandläkartid vid 17 idag trodde på något sätt att jag skulle kunna gå på den tiden. Men när Micke eventuellt inte skulle komma hem ikväll så fick den bokas av.

Tilda och Mollie har fått nya fotbollskläder. Tilda var så tokladdad för att träna i den nya kläderna. Fick ta en bild på dom båda innan träningen.

Hann även fixa 2 flätor på Tilda. hon ville ha inbakade jag lyssnade inte riktigt. Behöver öva på dom här! Hon blev nöjd i alla fall!

Tea fick en hög knut till sitt träningspass.

Tjejerna har börjat hitta massa nya kompisar. imorgon ska Tea leka med 2 kompisar och på torsdag ska eventuellt Maja leka med 2. Maja och en kompis åkte tåg ner till träningen och hängde lite innan idag.

 Så kul när de hittar nya kompisar genom sina sporter. Skrattade gott tidigare ikväll när Maja satt och spelade ett spel med en kompis. De höll på och inredde ett rum i något spel och rätt som det är säger Maja vi ska ha en bärbar dator och en obärbar dator!!!

Nu har tjejerna äntligen kommit i säng. Sen middag när det är sena träningar och så tar det en stund att komma ner i varv.

Vi har precis kollat på det senaste Robinson avsnittet och nu satte vi på en film. Ska se början bara. Mickes förslag vet inte vad den heter.

Tror dock inte att vi ser klart trött idag!

Säger god natt och sov så gott!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. 4kidsandbraids
      4kidsandbraids

      Hej! Mollie spelar fotboll och innebandy. Tilda fotboll, Tea konståkning och Maja dansar. Ha en fin kväll!

Annons