4 kids and braids

Mamma jag fixar det här

God kväll lördag!

Middagen uppäten och vi har hamnat framför tvn allihop eller bara nästan alla.

Tea ska sova över hos en kompis med ett gäng tjejer. Hon har aldrig sovit borta utan sina systrar tidigare så vi får väl se hur det går. Hon vet att vi hämtar hem henne när hon vill. Mamma jag fixar det här!

Fick fixa hennes hår innan vi skjutsade henne. 2 utbakade flätor som jag flätade i kors. Hårdekorationen kommer från Lindex.

Det blev en väldigt lugn kväll igår. Mollie och hennes kompisar hängde mest på hennes rum. Trillingarna höll sig mest på övervåningen. Hörde hur det fnittrades massor. Trillingarna med kompis smyglyssnade på Mollie och dom när de pratade killar…

Alla sov strax efter midnatt och sov hela natten. Trillingarna vaknade vid strax efter 7. Dom gick upp och fixade frukost själva så det blev sovmorgon till kl 9 för mig.

Idag har vi hängt en stund i ishallen och sedan blev det en tur till Nynäs för att köpa present till det kalaset Tea skulle till nu ikväll. Känns som att dagen liksom försvann. Ska logga in på en dans sida nu och se om Maja blivit anmäld till en tävling som hon ska vara med på. Det är snart 1 år sedan hon tävlade sist och hon vill prova igen och se om det är något för henne! Sedan ska i titta på ett avsnitt av Bäst i Test och äta lite godis!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Tycker din blogg är en av de roligaste att läsa av dem jag läser just nu. Går i väntans tider och väntar vårt första. Har gått över 9 dagar så jag måste roa mig så gott jag kan.