Lever för dagen – 4 kids and braids

4 kids and braids

Lever för dagen

Hej fredag!

Veckans bästa dag är här igen!

Trillingarna har börjat komma i säng tidigare och resultatet av det blir att de vaknar tidigare. Mollies väckarklocka drog igång 5.15 imorse och hon snoozade en lång stund. Detta gjorde att de drog igång extra tidigt…

Mollie har haft 3 morgonpass denna veckan. Hon är självklart trött men hon tycker dagen i skolan blir så mycket bättre när hon tränat innan. Efter träningen sitter de och äter frukost tillsammans i lugn och ro.

Trillingarna ville ha håret fixat allihop i morse. Tea och Tilda ville ha plattat medan Maja ville ha 2 bullar.

Idag ska vi ha 3 kompisar som ska sova över. Trillingarna har en kompis och Mollie 2. Tilda har fysträning med fotbollen och Tea 1 timma fys och 2 timmar is efter det. Sedan ska vi äta tacos och se Talang är tanken.

Satt precis och funderade på hur helgens planer ser ut och jag vet inte om vi har några… Känns som att vi just nu lever för dagen. Tea har konståkningsträningar och jag och tjejerna ska göra 2 riktigt roliga samarbete tillsammans. Annars inga direkta planer.

Kram på er och hoppas ni får en alldeles underbar lördag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.