4 kids and braids

Kommer jag fixa det här…

God kväll fredag!

Precis kommit hem från 3 timmars häng i ishallen. Bästa sättet för avkoppling. Man sitter och tittar och pratar med andra härlig föräldrar!

Nu har vi kommit hem och intagit soffan. Mollie och hennes 2 kompisar fixar middagen tacos såklart vad annars äter man på en fredag?

Jag har varit otroligt stressad 2 dagar. Först kunde jag inte lägga upp ett inlägg på Instagram och sedan blev alla mina kommentarer osynliga och även några som kommenterade hos mig syntes inte. Alltså typ panik och ingen helpdesk att få någon återkoppling från!

Instagram är mitt jobb och bloggen såklart. Det är där jag får samarbete som gör att jag kan ha detta som mitt arbete. Man kan tro att detta är ett lätt jobb men det är verkligen både och.. Jag vet inte hur många samarbete jag kommer få och om ja ens kommer att få några. Är det samarbete som passar inte passar? Kommer någon tycka om det jag lägger upp? Blir kunden nöjd och vill kunden samarbeta igen?

Sommaren 2018 valde jag att avsluta mitt jobb som barnskötare då jag verkligen inte mådde bra. Jag var trött hela tiden. Orkade typ jobba men sedan så fort jag kom hem så kom huvudvärken och jag orkade ingenting. Jag behövde byta yrke. När möjligheten dök upp att börja jobba som influencer och att jag kunde få bli toppbloggare på Loppi ja då kände jag bara att jag var tvungen att köra. Jag har nu mitt eget företag och gör detta på heltid.

När då sedan ett av systemen lägger ner så jag då får jag typ PANIK! Å det finns ingenting jag kan göra åt det och det är typ det värsta. Detta är en otroligt osäker bransch och det är inte så mycket jag kan göra åt saker och ting.

Det bästa med med det här yrket är ändå att jag får möjlighet att kunna arbeta så mycket hemifrån. Jag kan styra min arbetstid till viss del och jag får arbete med min kreativitet något som jag älskar! Det handlar dock mycket om att jag måste hitta någon slags balans i det jag gör och inte bli så tokstressad. Jag ska ju även fungera som mamma och fru också vilket inte alltid är helt lätt.

Idag när jag hämtade trillingarna från skolan pratade alla 3 i munnen på varandra. Alla 3 skulle berätta om dagen och om provet och om maten och om rasterna och om kompisarna och om lärarna. Det som varit bra och det som varit dåligt. De pratade så mycket att jag typ fick panik efter en stund och fick be dom att försöka komma ner i varv. Det där när 3 barn i samma ålder upplever samma saker samtidigt…

Ibland tvivlar jag lite på mig själv kommer jag fixa det här…. Egenföretagare, mamma och fru…

Nu har lugnet lagt sig lite här hemma. Mollie och hennes kompisar har gått upp på hennes rum. Trillingarna har tagit med sig sin kompis upp. Jag och Micke hamnade framför tvn och vi ser på Talang.

Tror dock inte att kvällen är slut ännu. De brukar kunna hålla igång några timmar till. Skulle kunna gå och lägga och sova nu…

Bjuder på en bild från Mollies rum. Hoppas på sovmorgon imorgon gå upp vid typ strax före 11…

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Vad härligt det låter att du kunde få jobba med något som du gillar! ???
    Förstår hur det kan bli mycket när alla vill prata samtidigt! ??? hihi… Vi har oxå tittat på talang o ätit nybakat.. skönt m fredagkväll.
    Kramar o Ha en fin kväll!