4 kids and braids

Tänk om dom in hänger med…

Hej torsdag!

Dom hade prov idag tjejerna. Ett prov som dom skulle haft redan innan sportlovet.

När jag först fick reda på deras resultat blev jag typ tyst. Visste ju inte om det var ett ok resultat eller inte. Dom är inte helt tydliga när de pratar ibland och Maja yrade något om att över 50 var godkänt och hon hade fått 49.5.

Jag tycker ibland att det är svårt att veta hur höga krav man ska ha. Hur mycket man ska och kan kräva av tjejerna. Mollie har varit duktig och haft ganska så lätt för sig i skolan. Trillingarna är dock mer disträ och de behöver fokusera mera för att prestera. Jag blir lika frustrerad varje gång jag ska hjälpa tjejerna och dom inte förstår när jag förklarar. Blir orolig att dom inte hänger med i skolan men det gör dom bara jag som stressar upp mig för mycket!

Det är mitt mål med deras skolgång att de ska hänga med förstå det dom lär sig. Har ett prov inte gått bra så är det viktiga att de förstår det som de inte fick till på provet så att de kan gå vidare.

Det visade sig när vi pratat lite granna att det dom hade presterat var bra och godkänt låg inte alls på 50 utan på 30 poäng.

Nu ikväll har vi varit på Teas konståkningsträning. Tea fick göra sitt program i sin nya dräkt.

Vi fixade iordning håret i en uppsättning så att det verkligen skulle kännas som på tävling.

Det var många grupper på isen samtidigt men de var så fina allihop att Tea som ska på sin första tävling fick köra nästan hela programmet ostört på isen. Det bara strålade om henne!

Nu ska jag bädda ner mig framför Tvn. Jag är fortfarande inte helt pigg. Så trött och under eftermiddagen kom huvudvärken smygandes. Mollie håller just nu på och gör det jag skulle ha gjort. Trillingarna har nytt prov imorgon i NO.  Mollie har stenkoll och hjälper dom att gå igenom. De har missat flera lektioner då de var sjuka men Mollie kämpar på.  Hon har så mycket mer tålamod än vad jag har!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hur upptäckte Tea konståkningen? Själv eller genom kompisar? Tycker att det är en så otroligt vacker sport och det verkar inte vara en sån poppis sport där jag bor utan alla håller på med fotboll/hockey/handboll.

    1. 4kidsandbraids

      Hej! Hon ville typ testa gymnastik och dansa men det finns inte gymnastik här. Där fick hon upp ögonen för konståkning och testade det. Sedan har ho bara kört på! 🙂