4 kids and braids

Hennes nya dräkt

God kväll onsdag!

Hoppas allt är bra med er!
Det går åt rätt håll även fast jag var så himla trött när jag vaknade imorse. Lite huvudvärk efter att ha lämnat tjejerna så det blev till att vila. Lyckades sova nästan 4 timmar.

Mollie hade fotbollsträning efter skolan så hon kunde inte hänga med mig och tjejerna in till Stockholm. Tea har sin första konståkningstävling på lördag och imorgon ska hon få köra programmet med dräkt. Hon ville så gärna ha en ny dräkt till sitt program och vi hade tittat ut en på en hemsida.

När jag hämtat upp tjejerna så lämnade vi bilen och hoppade på pendeltåget in till Stockholm. Så smidigt med vissa tåg tar bara lite drygt 40 minuter.

Jag hade inte riktigt koll på vart vi skulle lite typiskt mig men Tilda tog up telefon och tryckte in adressen och sedan fick vi följa henne. Riktigt roligt faktiskt att gå efter en vägbeskrivning. Vi skulle alltså ta oss till konståkningsbutiken.

Det blev en promenad på ca 30 minuter kallt men ändå skönt.

Tea började leta efter dräkten direkt när vi kom dit. Vi hittade den inte och försökte hitta något annat då hon i butiken var upptagen.

Efter en stund hittade Tea den och så fort hon fick på den ja då kände hon bara den här vill jag ha!

Hon ska åka till låten Can’t stop the feeling med Justin Timberlake från filmen Trolls.

Micke hämtade sedan upp oss efter att han slutat jobba och vi åkte hemåt. Mollie hoppade på pendeltåget och mötte upp oss halva vägen hem. Stannade och käkade middag allesammans innan vi åkte vidare hem.

Nu sitter trillingarna med lite läxor och jag tittar på Mästerkockarna. Blir tidig läggdags idag då alla är lite trötta.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jättefin dräkt. Riktigt Trolls-ig!! Hoppas det går bra för henne i tävlingen. Ha en fin em. Kram