4 kids and braids

3 x influensan…

God kväll onsdag!

Alltså näää sportlovet blev inte alls som vi hade tänkt oss….

Trillingarna insjuknade en efter en. Maja först sedan Tea och sist Tilda. Trodde det skulle gå över snabbt men det var ingen vanlig förkylning de åkt på utan influensan. Hög feber, förkylda, huvudvärk ont i halsen och hosta.

Jag kan säga att de nog aldrig varit så här sjuka. Läskiga är att alla 3 har gått igenom precis samt förlopp. Natten har varit värst. De har hostat så mycket att de sedan bara velat sova på dagen.Sedan för någon kväll sedan började Maja blöda näsblod. Efter någon timma gjorde Tea likadant och kort därefter Tilda.

Igår kväll kändes det som att det bara släppte. Nu är bara den där rackarns hemska hostan kvar och den är inte dålig.

Vi vuxna och Mollie har klarat oss men luften har gått ur mig alldeles och jag har inte haft ork att skriva något här på flera dagar. Det händer även saker runt oss som vi inte kan påverka och så är jag trött sedan innan. Ja det har helt enkelt blivit lite för mycket med allt!

Jag hoppas att det liksom vänder nu ikväll och att jag hittar lite ny härlig energi tills imorgon har känts lite bättre redan idag. Ska sova på saken.

Våren bara spricker upp ute och idag visade termometern 10 grader plus. Har riktigt längtan efter våren just nu och fick fixa håret på tjejerna idag.

Tilda fick en inbakad fläta. Älskar ibland det enkla. Blev typ till en bröllopsfrisyr.

Nu ska vi vi sätta hos framför Tvn allihop. Ska se Sveriges mästerkock!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från oss

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.