4 kids and braids

Dom drog

God kväll lördag!

Hoppas allt är bra med er!

Jag och trillingarna har precis bänkat oss framför TVn det är ju mello!

Ska ni titta?

Dagen började med att Micke och Mollie fick ett ryck och åkte till Ikea. Hängde typ inte riktigt med dom bara drog typ. Trillingarna och jag är lite trötta så stannade hemma. Blev en heldag i soffan. Så skönt!

Vi har otroligt dåligt med klädförvaring i vårt hus. Vi har länge tänkt fixa till det i Mollies rum. Igår kväll när vi satt och surfade runt efter garderober hittade vi en superbra planerare på Ikeas hemsida. Hon har ju snedväggar i sitt rum och det är svårt att få in en stor garderob. I den här planeraren kunde vi mått bestämma och planera exakt hur stor garderob som skulle få plats.

Tror dom båda var lite rastlösa imorse när de efter frukost bara drog iväg. Mysigt med lite egentid för dom båda. Det tog sin lilla tid och det fattades en grej på Ikea som de inte kunde köpa men nu när de håller på och skruvar för fullt verkar det som att dom får ihop det ändå.

Ska fota imorgon är alldeles för mörkt nu. Hon kom ner alldeles nyss så glad för någon funktion som hon inte visste om! Som i på film mamma!

Vill ni se ett inlägg imorgon?

Kvällen till ära fick jag alldeles nyss fixa en frisyr på Maja. Det blev en rosettfrisyr. Så enkelt att få till när håret är våfflat.

Hon är lite förkyld Maja och det har att sig på ögonen. Som det alltid gör på mig… Men hon är glad ändå!

Nej nu ska jag fixa lite kvällsgott till Mellon.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.