Jag gick därifrån – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Jag gick därifrån

God morgon tisdag!

Allt bra med er?

Vi hade en riktigt mysig kväll igår!

Maja hade 2 danspass street och disco. Tilda ville följa med och skjutsa Maja. Det blev en promenad för mig och Tilda in till Nynäs. Tog bara 10 minuter. Blev en sväng in i några affärer innan vi gick tillbaks.

Tilda älskar när hon får egentid med någon av oss vuxna. Spelar inte så stor roll vad vi gör egentligen. Vi småpratade och tittade på hus. Gick en liten omväg tillbaks för att titta på fler hus. Vi kan göra samma grej nästa vecka mamma fast gå längre och titta på fler hus!

När vi kom tillbaks var Maja fortfarande inte klar så det blev lite inköp av frukt också till fruktfat.

Vi fick titta på vad de dansat innan vi åkte hemåt. Maja var helt slut men ändå så glad. Hon bara älskar att dansa. Hon är så sugen på att testa att tävla igen. Har mailat nu på morgonen för att se om det finns någon tävling under våren.

Tipsar om en prefekt uppsättning till aktivitet.

Spiral braid heter den. Så enkel att fixa och så håller den riktig bra!

Efter att ha käkat middag allihop hamnade vi framför tvn. Först blev det den nya svenska serien Bröllop, begravning och dop. Sedan säsongsstart av Bonusfamiljen tittar ni? Hann också med ett avsnitt av Sommaren med släkten. Så himla mysigt att kunna följa serier tillsammans.

Imorse skjutsade Micke Mollie till fotbollsträningen och jag trillingarna till skolan.

Det blev lite konflikter på morgonen innan vi kom iväg idag. En av tjejerna ville inte ens gå upp. Alla ville ha håret fixat men hann bara 2.. En av dom ville åka väldans tidigt till skolan men det vill inte dom andra 2.

Dom blir allt starkare i sina viljor alla 3. En del av mig uppskattar att de står upp för sig själva medan det samtidigt är lite tufft så klart både för dom och resten av familjen.Tänker att det är en del i deras utveckling och att det kommer gå mycket upp och ner framöver. Mollie blir ju tonåring i sommar och tjejerna blir ju 11 i vår.

Någon hade uttryckt något riktigt opassande till Maja igår. Mamma jag var så nära på att säga något dumt tillbaks men jag gjorde inte det. Jag blev ledsen men bestämde att gå därifrån. Sedan hade det varit något på dansen igår också. Så många olika intryck som vi mottar under en dag och dessa ska tolkas på rätt sätt!

Så glad att dom kan sätta ord på sina känslor så att vi får möjlighet att kunna prata om hur dom känner . Hoppas så att det håller i sig lång tid framöver. Det är inte lätt att vara vuxen idag men samtidigt inte lätt att vara barn heller!

Vi ska iväg på ett event jag och trillingarna idag. Mollie skulle följa med men hon fick välja själv och då valde hon att vara kvar i skolan. Hon ville inte missa första ute träningen ikväll med fotbollen och så var det något hon skulle visa upp på idrotten.

Så det är snart dags att hämta upp dom! Lite jobb först bara!

Tryck gärna på hjärta om ni gillar inlägget.

Önskar er alla en underbar dag!

KRAM från mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons