4 kids and braids

Lyckan i ett mess

God morgon måndag!

Hoppas ni alla haft en underbar helg!

Blev en liten annorlunda helg för oss med skola på lördagen. Sedan innebandymatch och fotbollsträning för Mollie och sedan massa häng i ishallen.

Ishallen är en perfekt plats för syskon att följa med och hänga på. De kan leka, hoppa och dansa. Ett ställe där man liksom inte behöver vara tyst och bara sitta och vänta.

Tea var så otroligt glad när hon klev av isen. Programmet blir så bra mamma! Vaknade med träningsvärk!

Idag är det en kort dag i skolan för trillingarna. De slutar redan 11.30 Mollie har dock en längre dag. Fotboll efter skolan så henne får vi inte hem förrän vid 17.

I lördags när vi var på öppet hus pratade jag lite med några andra mammor. Vi pratade om det här med att barnen börjar bli stora. Vi kom in på att prata om Mollie och hur stor hon hade blivit. Jag berättade att det gör ont att hon blivit så självständig. Det är ju helt naturligt bara jag som har lite svårt att acceptera det. En mamma sa då några helt fantastiska ord. Det kommer perioder när hon vill hänga med dig och behöver er!

Igår kväll hängde vi allihop en stund framför tv:n. Vi kollade på klipp från Americas got talent. Lättsamt att bara se klipp och sedan fanns det utrymme till att prata lite också. Så otroligt mysiga stunder som kan uppstå när vi är alla tillsammans. Sedan när vi gått och lagt oss kom det ett mess.

Vet inte när hon föreslog att gå upp tidigare för att få håret flätat! Lycka i ett mess!

Det var dock precis att vi hann. Tilda ville nämligen ha 2 inbakade, Maja 2 bullar. Men jag hann. De fick inte så mycket tid i skolan innan skolstart.

Knäppte några bilder när de gick till bilen.

Nu ska jag dra igång och jobba. Massa roligt som händer denna veckan. Roligheter som jag har fått möjlighet att göra tillsammans med familjen!

Önskar er alla en underbar start på dagen!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.