Jag vill inte… – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Jag vill inte…

God kväll lördag!

inlägget innehåller adlinks

Allt bra med er? Här allt bara fint!

Lördag morgon och sovmorgon… Nej då råkar jag lyckas komma åt min telefon så det ramlar i golvet med en duns och sedan kunde jag inte somna om…..

Tea som alltid vaknar tidigt sov så gott ända fram till strax före 9. Hon och Maja sov kojorna i natt… Kanske alltid ska låta dom sova där?

Sen frukost blev det ändå. Bästa med helgerna.

Micke och Mollie åkte iväg och tittade på när hennes innebandy lag körd match. Vi har beslutat oss för att pausa innebandyn så fort hon känner av det onda i sina knän. Just nu kör hon ju 5 fotbollsträningar i veckan och det känns som att det räcker. Hon vill gärna köra mer men ibland får man

Jag fick lite tid med trillingarna framför tvn. Alla ville ha håret fixat och jag var inte direkt sen på att hänga på.

Tea ville ha 2 inbakade flätor där man gör liksom zickzack bena till flätorna.

Maja ville ha en hög knut.

Scrunchien kommer från Gina Tryckt och ni hittar den

här

Sedan en sväng till ishallen för Teas konståkningsträning. Samtidigt som Tea hade träning var det öppet hus i tennishallen där barn fick prova på både tennis och badminton. Jag och Tilda hade pratat om att hon skulle åka och testa just badminton.

Micke följde med Tilda och jag hängde på Tea. Tilda hade blivit lite sur när dom kom in. Jag vill inte messade hon till mig. Men du behöver inte svarade jag då. Klockan blev 15 och då kom det ett mess Micke hade tagit en bild på Tilda när hon spelade. Hon är med och kör i alla fall skrev han.

Tränaren hade frågat om hon spelat tidigare då han tyckte hon var duktig. Jag har spelat lite tennis hade hon svarat då. När vi möttes upp efter träningen så var hon Såå glad. DET VAR SÅ ROLIGT!!! JA det var ju det ja sade till dig att du skulle tycka… Dom skulle se om de var fler barn som ville börja träna badminton så kanske att det kan bli lite badminton träning för Tilda också. Mamma jag provar på massa olika sporter och det är ju bra ju. Nu har jag ju hittat 2 grejer jag tycker är roligt. Tack mamma för att du får sig att testa!

Sedan blev det en sväng till ett köpcentrum för inköp av fix till veckans youtube klipp. Alla tjejerna förutom Maja ville vara hemma så jag och hon gjorde sällskap och fixade lite shopping medan Micke tränade. Så mysig med lite egentid tillsammans.

Imorgon ska vi köra smaktest Mc Donalds, Max och Burger King! Kommer upp på vårt youtube kanal imorgon kväll vid 18.

Nu ska vi fortsätta titta på Melodifestivalen. Dagen här liksom bara försvann å snart är typ kvällen slut också…

Eller ja det är bara jag och Micke som tittar. Mollie hänger på sitt rum och trillingarna i sina kojor…

Dom har lagt fler timmar på att fixa och greja.

.

Alla har sin egenplats med en personlig text.

Önskar er i alla fall en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons