4 kids and braids

Hur får ni det att gå ihop

God kväll tisdag!

Idag slutade alla tjejerna tidigt då det är en massa utvecklingssamtal på skolan. Blev att vi möttes upp allihop och käkade lite mellis på Plantshopen tillsammans. Så mysigt med lite vardagslyx.

Efter det delade vi på oss och jag åkte med Mollie tillbaks till skolan för hennes utvecklingssamtal. Fick en liten stund tillsammans bara vi 2. Längesedan vi skrattade så mycket bara jag och hon!

När vi var klara och kom hem försvann hon upp på sitt rum. Vi insåg efter en stund att hon somnat… Det tar på krafterna att gå upp 5.30 och köra fotbollsträning innan skolan och sedan ha nationella prov i flera timmar.

Idag körde allt igång på riktigt då alla tjejerna och Micke har aktiviteter.

Danssäsongen är igång och jag får fixa frisyrer på Maja som mer än gärna ställer upp.

Började med att jag Tea och Maja åkte och lämnade Maja på hennes träning.

Sedan åkte jag och Tea vidare till ishallen.

Kvällens uppsättning på Tea. En låg toffs med en sådan där underbar snodd med pärlor!

Lämnade henne där och jag åkte tillbaks och hämtade Maja. Sedan tillbaks till ishallen för att vänta på Tea. Strax före 19 kom Micke med Mollie som skulle köra innebandyträning och åkte sedan vidare för att lämna Tilda på hennes fotbollsträning.

När Tea var klar åkte vi upp till Tildas träning och tittade på den. Micke var sedan kvar då han kör innebandyträning i samma hall efter Tilda.

Nu sitter vi och tittar på Mollie som tränar innebandy till kl.21.

Det är dock bara 1 gång i veckan som alla tjejerna tränar hade kanske varit lite väl tufft om det varit så här varje dag.

Mitt i det här snurret så uppstår det dom där helt underbara stunderna med var och en av tjejerna. Medan vi väntade i ishallen jag och Tea fick vi lite egentid. Hon ville att jag skulle filma henne när hon hoppade.

När jag sedan hämtade upp Maja fick jag och hon lite egentid. Vi gick en sväng på Ica innan vi åkte till Ishallen. Där satte vi oss sedan i ett hörn och käkade pastasallad jag och hon. När vi satt där och åt utbrast Maja mamma det här är roligt! Vad är det som är roligt frågade jag förvånat. Vi sitter ju här och äter pastasallad och där gott och vi har det mysig du och jag alltså blir det roligt!

Tilda ringde när vi satt och käkade. Hon och Micke hade hamnat framför tvn båda 2. Då fick dom lite egentid tillsammans.

Får ofta frågan hur vi får det att gå ihop! Det är inte omöjligt och det är faktiskt ganska så mysigt med hänget som uppstår under tiden. Vi har insett att vi verkligen kan nyttja den!

Middagen blir enkel med pastaskruvar och lite tonfisk som vi förberedde igår. Ganska så gott faktiskt!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yvonne

    Hej!
    Älskar att läsa hur ni får ihop allt. Jag har precis börjat jobba igen efter föräldraledigheten med vår 3:a. Har 3 tjejer i åldrar snart 11, 8 o 1,5. Men tycker det är sjukt stressande med alla aktiviteter, utvecklingssamtal/läkare o annat som ska hinnas med. Hur jobbar ni? Heltid/deltid??

    1. 4kidsandbraids

      Hej! Jag jobbade heltid under 4 år men nu i veckan har jag startat eget. Kommer garanterat bli mer än heltid men jag har möjlighet att styra mina tider mer än tidigare.
      Det är tufft att få ihop allt och ibland får man backa för att det inte går. Det har vi fått göra!
      Kram till dig