Han: Vad rädd jag blev… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Han: Vad rädd jag blev…

God kväll torsdag!

Allt bra med er?

Här är det helt ok! Faktiskt inte varit så trött idag som jag brukar vara!

Idag skulle trillingarna med skolan till ishallen. Tjejerna frågade om jag ville hänga på! Hoppas att det var för mitt sällskap och inte det att de fick sovmorgon då de inte behövde vara i ishallen förrän strax efter 9.

Mollies telefon ringde dock 5.20 imorse kan säga att det var inte direkt Mollie som vaknade utav den utan Tea som då blev klarvaken!!

Vi var där strax efter 9 och någon var väldans snabbt ute på isen. Ja ni ser ju dom andra 2 har inte ens fått på sig alla grejer ännu och Tea är redan ute och åker…

Tea bäst kompisen och en klasskompis var först av alla ute på isen. De hann åka en stund innan de andra hann komma på. När de tränar konståkning kör de en låt som de kallar Opera och planen var att de skulle kunna köra de stegen. Dom lyckades!

Dom andra 2 hann faktiskt också på före resten!

Den här oroliga mamman tyckte nästan det var lite läskigt när de var så många på isen… Men så länge jag var där hände det faktiskt ingenting!

Inte så att de hänger med mig så mycket. Dom klarar sig ju själva men ändå härligt att få vara med! Hann prata lite med bästisens mamma som också var där en stund alltid lika trevligt. Att få byta några ord med lärarna också väldigt trevligt.  Trilingarna har en helt fantastik mentor. Hon berättade att tjejerna skrivit en uppsats i solan. Hon var så fascinerad över hur olika de skriver. En väldigt strukturerad med ordning och reda, En med en otrolig fantasi och med lite både och!

Fick med 2 kompisar till trillingarna hem efter att ishallshänget kvar klart.

Har lekts för fullt här hemma under eftermiddagen. Det blev dock alldeles tyst en stund då de var ute och åkte pulka i lite över 2 timmar.

När de kom in igen sade Micke till en av kompisarna du ska hem om 5 minuter! Kompisen tittade på Micke varpå Micke svarade nej jag skojade bara! Komisen: Ååå va RÄDD jag blev jag vill ju inte hem på länge!

Nu har kompisarna åkt hem. Mollie är på fys och innebandyträning Micke skjutsar.  Vi andra tänkte inta soffläge och kanske se en film.

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.