4 kids and braids

Snart börjar det på allvar…

God kväll tisdag!

Man kan säga att vårens fritidsaktiviteter smygstartat.

Idag hade Tea konståkningsträning. Tilda Street träning och Mollie innebandy. Nästa vecka drar det igång på allvar då Majas dans börjar.

Vi har dragit ner på antalet aktiviteter men samtidigt ökar träningspassen i de aktiviteter dom har. Jag tror att vi kommer få ihop det och där det inte riktgt går ihop ja då är tjejerna så pass stora att dom kan vänta en stund.

Mollie har kört innebandy sedan hon var 6 år och började med fotboll för 2 1/2 år sedan. Nu har hon dock pausat fotbollen då de kör fotbollsträning på skolan 4 dagar i veckan.

Ni som följt oss ett tag vet att trillingarna gick på samma sporter när de var yngre. De körde innebandy och dansade.

Vi insåg dock att de var intresserade av olika sporter. Å vi vill ju att de ska få möjlighet att vara olika individer även fast de är 3. Så klart att det vore så mycket enklare om de körde samma men nu vill dom inte det.

För Maja var dansen självklar och för Tea konståkning vilket dom  fortfarande håller på med 2 1/2 år senare. Tilda däremot har kört street dans, testat både handboll, tennis och fotboll. Fotbollen gillar hon men det ser ut att inte bli något lag till våren.

I helgen pratade vi om att hon vilken aktivitet hon skulle kunna tänka sig att utöva. Vi pratad om att testa innebandy igen och street Hon bestämde sig att street nog var det hon ville.

Idag när de slutat skolan fick jag ett mess. Måste jag träna ikväll….

Hämtade precis ut henne från träningen. MAMMA det var sååå roligt detta vill jag verkligen fortsätta med. Nu medan jag skriver har hon satt på låten de dansade till och visar vad de lärt sig. Så nöjd. Har lärt mig att man behöver pusha henne lite.

Har ni/era barn några aktiviteter? Behövs det inte push eller vill dom som Tea köra typ alla dagar i veckan?

Nu måste jag dra och hämta hem Mollie.

Glöm inte tryck på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Är så otroligt imponerad av att ni får ihop logistiken med fyra barn med olika aktiviteter, jag tycker det kan bli riktigt svettigt och då har jag bara två barn 🙂 men tycker det är otroligt viktigt att de får aktivera sig och hitta en aktivitet de trivs med! Tack för att vi får följa er vardag!