Henne kommer ni få problem med… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Henne kommer ni få problem med…

God kväll söndag!

Har ni haft en bra dag?

Våran började med att Tea väckte mig och undrade om vi skulle åka till ishallen bara jag och hon. Vi hade pratat om det dagen innan. De andra låg och sov så vi passade på att smyga iväg.

Hon övade både stegsekvenser och hopp. Målet var att försöka klara en Ögel ett hopp som hon tycker är svårt och hon lyckades nästan.

När trillingarna bara var någon dag gamla och låg på Neo hade jag och Micke ett eget rum på en annan avdelning. Jag behövde ju återhämta mig från mitt kejsarsnitt. Vi var dock inne hos dom så mycket som möjligt. Vid ett tillfälle när vi var där stod en och sköterskorna och höll i en av dom. Hon tittade på oss och sa henne kommer ni få problem med. Vi tittade på varandra jag och Micke.  Hon fortsatte sedan jag märker redan nu att detta är en liten bestämd dam sa hon och log.

Kan avslöja att det var Tea hon höll i.

Tea är otroligt fokuserad och hon vet verkligen vad hon vill! Hon skrek alltid högst är hon var liten vilket gjorde att man alltid hjälpte henne först… Hon skriker inte högst längre men är den som vill mest och det är svårt att inte vilja hänga på då hon verkligen gör det hon vill med glädje. Problemet med henne är kanske att hon ibland vill för mycket! Idag ville hon INTE åka hem från ishallen då hon tyckte att 1 timma inte alls räckte… Blev lite sura miner när mamman sade att hon började frysa…

När vi lämnat ishallen åkte vi förbi mataffären och köpte med oss frallor, massa gott pålägg och lyxjuice hem till dom andra.  Blev en frukoststund hemma tillsammans allihop.

Bara några 100 meter ifrån där vi bor har vi en liten sjö. Fick ett meddelande igår att en granne varit nere och plogat upp en bana. Efter frukost drog vi på oss massa härligt varma kläder, packade ner skridskor till dom som ville åka och gick ner till isen. Mollie var inte alls sugen och jag fick typ tvinga med henne.

När vi kom ner till isen och Tea hade börjat åka ville ALLA åka så medan jag knöt på de skridskor vi hade med oss gick Micke hem och hämtade till dom andra.

Det blev en helt fantastisk stund och alla tjejerna tyckte det var så himla mysigt! Den som tyckte mest om det var Mollie.

Under hökens vida vingar!

Tänk så mycket det finns som är så himla härlig att göra tillsammans utan att det behöver kosta någonting!

Söndagen har sedan spenderats med lite läxläsning, vilat på soffan och lite städfix.

Nu ska vi käka lite frukt innan läggdags. Sedan när jag fått alla tjejerna i säng och  Micke kommit hem från sin innebandyträning ska vi eventuellt se en film med Noomi Rapace Close har ni sett den?

Nej nu ska jag förhöra tjejerna på läxan en gång till innan jag ska hjälpa Mollie hon ville tydligen flytta på sin säng…

Önskar er alla en underbar kväll!

Å ni som vill kika in på vår youtube kanal finns nu ett nytt klipp. Mollie och tjejer har gjort ett nytt klipp Gissa märket 2. Ni hittar klippet här.

 

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.