Säg inte mamma du kan säga Karin…. – 4 kids and braids

4 kids and braids

Säg inte mamma du kan säga Karin….

Go kväll lördag!

Alltså imorse vaknade Tea strax före 7… Hon väckte oss alla men fick bara med Tilda och Maja upp. Vi ska fixa lyxfrukost mamma så ligg kvar du.

Hörde hur dom höll på där nere medan jag halvslumrade vidare.

Vid 9 kom du upp igen. Nu har vi fixat klart dags att gå upp.

Dom hade dragit för dörren och vi fick inte komma in förrän de var helt klara. Ett hel hög med våfflor som de florsockrat en skål med sylt, hårt vispad grädde och sedan ha de lagt servetter runt besticken och frukt i bitar. Det enda vi blev osams om mamma var hur många vi skulle göra. Det blev i alla fall 16 st. Finns ett klipp i våra stories på Instagram om ni vill se dukningen!

Efter frukost blev det lite mer vila innan jag och Micke åkte och tittade på en innebandymatch. Sedan hem och hämta upp trillingarna få i dom lite lunch innan vi åkte vidare till ishallen. De skulle titta på en kompis som spelade hockeymatch och möta upp ytterligare en kompis. Efter några timmar häng tog Micke Tilda, Maja och 2 kompisar medan jag och Tea hängde kvar i ishallen för 1 timma fys och 1 timma is.

Nu håller jag på och får i alla lite middag innan jag ska ta med mig trillingarna med kompisar till simhallen. De ska på simhallen kalas.

Micke och Mollie ska köra eget race. Mollie sken upp i soffan igår kväll. Mamma vet du jag har bästa iden. Jag ska fråga pappa om vi kan käka pizza och spela Monopol hela kvällen imorgon.

Idag har jag fått umgås lite med henne. Jag är typ lite överdriet kramig och vill typ prata och umgås med henne hela tiden. Alltså mamma vad är det för fel? Hur förklarar man att man behöver och vill ha mer tid med henne. Vill att hon bara sitter nära bredvid mig och bara är mer än hon är nu!

Kommer så väl ihåg när tjejerna var små och man ventilerade med andra om hur trött man var. Hur less jag var på att höra ordet mamma hela tiden. Ja jag hade ju faktiskt 4 blöjbarn ett tag och alla hade samma behov att vara nära mig och att bli sedda av mig. Minns att jag sade till Mollie kan du inte säga Karin istället. När hon sedan en period slutade säga mamma fick jag frågan av andra runt omkring oss varför säger hon inte mamma? Minns så väl att jag fick höra passa på att njuta för tiden går så otroligt fort. Sedan plötsligt står du där och kompisarna är viktigare än du.

Jag försökte njuta och jag spenderade så mycket tid med dom som jag bara kunde!

Vill ändå säga till er som läser och är där jag var för några år sedan NJUT! Tiden går så himla fort!

Nu ska vi till simhallen!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elise

    Hej, på tik tok har jag och min syster gjort ett konto om trillingarna och Mollie. Det skulle vara jätte roligt om ni kunde sprida oss och följa oss 🙂 heter trillingarna1234

  2. Kristin

    Mina barn är vuxna nu.. tiden då jag hörde ’ mamma mamma’ är över❤️ Men allt har sin tid.. man måste coola ner.. inget varar för evigt, och det är bara att inse. Jag är nu lycklig för jag har 3 fungerande vuxna barn ✨ de är sociala, de har jobb.. vi träffas.. vi skapar nya minnen tillsammans✨ Men vi har även våra egna liv, precis som det ska vara ❤️ Har nu även 2 barnbarn 💕 2 små prinsessor i mitt liv😍 ha en fin helg Karin✨Försök ta det lite lugnt oxå💕kram Kristin