Svårt för en förälder när det kommer tårar… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Svårt för en förälder när det kommer tårar…

God kväll fredag!

Hoppas ni alla haft en härlig dag?

Våran började med att jag var tröttare än vanligt…. Tea var inte helt nöjd med mig…

Hon och Tilda ville få håret fixa och jag hade i ett svagt ögonblick någon gång där igår kväll sagt ja…

Lyckades ta mig upp till slut och på 10 minuter hann jag göra 2 inbakade flätor på Tilda. 2 bullar på Tea och en bulle på Maja. Vi kom iväg i tid och tjejerna hann hänga en stund med kompisar innan skolan startade. Micke skjutsade Mollie till Milan träningen vid strax efter 6…. Alltså skulle ALDRIG  kunna dra igång så där tidigt och träna. Orkar ju i och för sig inte träna alls just nu.

Igår när vi satt och spelade TP hela familjen säger Mollie helt plötsligt jag vill åka och titta på innebandy träningen. Hon har pausat den någon vecka då hon har fått lite känningar i sitt ena knä. Hon hade dock inte något emot att pausa då det har känts lite motigt med innebandy ett tag. Mollie var på väg att sluta för några år sedan. När hon började 4:an träffade hon sin kompis Bella och Bella körde i ett äldre lag. Mollie fick börja köra med dom och fick tillbaks glädjen igen. Sedan för något år sedan slogs 2 lag ihop med ett lag med äldre tjejer och med tiden har det varit tufft för henne och hon har tappat motivationen igen. Jag tänker inte gå in på det så mycket mer men det är jobbigt för en förälder att se när det kommer tårar.

(Vår styrka som familj är att vi pratar mycket eller massor om saker och ting och vi försöker stärka våra barn så mycket som vi bara kan)!

När hon då igår kväll vill åka ner till träningen ja vi blev så paff båda 2. Hon var lite stressade efter ett matteprov. Jag vill åka på träningen.sa hon. Jag känner att jag behöver få något annat att tänka på och jag har märkt att det hjälper när jag tränar. Hon var mycket avslappnad när hon kom hem!

Tillbaka till dagen. Maja hade en kompis med sig hem efter skolan. En stund lekte de alla 4 tillsammans. Blir lika glad varje gång de går ut och leker och det gjorde de en stund i eftermiddags. Mollie åkte med en kompis hem efter skolan.

Sedan blev det dags för ishallen och Tea. Tilda och Micke promenerade dit medan Maja var hemma med kompisen.

Ni här många som frågat varför Tea inte åker med hjälm. Det är så att hon har klarat tävlingstestet och då får man åka med huvudskydd istället om man vill Därav ingen hjälm.

Nu har vi käkat den obligatoriska fredags tacosen och intagit soffan för att se Talang.

Ska ni titta? Har ni några planer i helgen? Tea har träning imorgon och sedan på kvällen ska trillingarna på kalas i simhallen. Söndagen inga planer alls än så länge!

Önskar er alla en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.