Inredningstips vardagsrum – 4 kids and braids

4 kids and braids

Inredningstips vardagsrum

Hej fredag!

Inlägget innehåller adlinks.

Veckans bästa dag är här! Tjejerna håller precis på att koordinera ihop kompis lek. Har inte riktigt fått ihop det ännu.

Tänkte kika in och bjuda på lite inredningstips och vad passar bättre en fredag med vår vardagsrumsdel. Platsen där vi hänger mest i hela huset helt klart.

Den stora mattan har fått flytta runt i huset och har nu hamnat här nere i vardagsrummet där den passar bäst. Storlek på mattan 140X200. Älskar stora mattor! Finns en storlek större också!

Var iväg och köpte presenter till kalaset tjejerna ska på imorgon och passade på att svänga förbi Blomsterlandet. Blev en Narciss och en kruka för totalt 40 kr! Känns som att jag fick inte livet vår i hemmat och jag bara älskar att fynda. Sedan lite några kvistar Eucalyptus och brudslöja hade tänkt tulpaner också men de fick hamna i en annan vas.

Ni är många som frågat om mattan och ni hittar den här hos Ellos Raleigh heter den nu 25% rabatt 749 kr kostar den (999kr)

Vasen är en större 3 L glasburk från Ernst 199 finns här hos Confident Living. Jag har dock modellen som är lite lägre.

Vi är ju många i familjen och jag älskar puffar. Extra sittplats och så flyttbara. Dessa vore en dröm Åhlens puff Suede från House Doctor  2999kr ni hittar den här. 

Finns i grått också! Gillar ni?

Mina vita puffar går även ha utomhus. Dom kommer från Pusku Pusku och du hittar dom här. 

Så fredagstipsen kanske får bli inredningstips vad säger ni om det? Något speciellt rum ni skulle vilja få lite tips om?

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Vi ses ikväll!

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Så fin mattan ser ut. Har en fråga om du upplever den halkig? Har läst recensionerna på Ellos och det är verkligen högt och lågt. Många skriver att den är sladdrig och luddar? Vad är din åsikt 🙂