4 kids and braids

Men mamma du och pappa fungerar väl?

God kväll torsdag!

Hoppas att ni alla haft en härlig dag!

Å jag blev så barnsligt glad idag när mitt stora hjärta hörde av sig. Det var en period när hon gjorde det flera gånger under dagen. Nu kanske det händer någon gång per vecka! Hon ville bara stämma av ett resultat hon fått på ett oförberett prov.

Tjejerna hör alltid av sig när de slutat skolan. Oftast messar de alla 4 eller så ringer dom. Trillingarna går ju i samma klass och borde egentligen kunna kommunicera med varandra att en av dom hör av sig till mig men nej. Dom brukar messa alla 3. Idag kom första messet vi har slutat nu. Vad ska vi göra? Efter många mess fram och tillbaks där de hade svårt att bestämma hur de skulle göra så kom de överens om att Maja skulle hänga med Tilda tills hennes fiol började. Tea som ville hem och spela med en kompis tog bussen hem. Det har inte hänt många gånger att de åkt buss hem själva nyttigt att öva dock. Hörde när de resonerade fram och tillbaks att dom inte ville lämna Tilda ensam. Dom är ju så vana att ha varandra där nästan hela tiden.

Efter att ha käkat lite mellis tog vi oss ut på en promenad jag och trillingarna. Mollie hade ju sin morgonträning imorse så det känns som att det räcker alldeles för henne. Morgonträning imorgon också… Tea kände dock att hon var lite frusen så hon vände hemåt.

Känner att det är viktigt med lite vardagsmotion för dom som inte har kommit igång och tränat ännu. Majas dans börjar inte förrän om 2 veckor och Tilda har ännu inte riktigt bestämt sig för vad hon ska hitta på. Å jag behöver både luft och komma ut och röra på mig. Tjejernas tempo är perfekt.

Massa tankar och funderingar när man hänger tillsammans. Som varför finns det bomber? Ja vad svarar man på det? Varför skiljer sig människor när dom har barn? Ibland får vuxna det bara inte att fungera svarade jag. Men du och pappa fungerar väl? Å varför kan vi inte bara vara lediga ett helt år? Mycket prat om ledighet och att de vill att det ska bli helg. De trivs i skolan och har roligt men det är enligt dom fortsatt stökigt på vissa lektioner och det är jobbigt. Sedan har de fått någon fix ide att maten inte är så god längre och det gör ju att de både blir trötta av det också. Vi har i alla fall kommit överens om att så länge de försöker fokusera på lektioner och åtminstone äta lite grönsaker och en smörgås så har dom gjort så gott dom kan

Middagen är nu uppäten och vi har efter ett litet familjeråd bestämt oss för att spela spel och äta massa god frukt. Inga telefoner eller datorer får vara med! HUR ska jag fixa det 😉 Jag är helt klart den som hänger mest med telefonen!

Lite oense om vilka spel vi ska spela? Blir nog TP tror jag och kanske något mer. Har ni tips på några nya roliga spel? Var längesedan vi investerade i något nytt?

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vi köpte ticket to ride till barnen i julas, måste rekomendera! Mycket uppskattat av alla i familjen, kul när både vuxna och barn tycker det är roligt. Blir att man spelar mer då ? Vi köpte new york versionen och vår stora tjej som blir 11 önskar sig ett större typ europe eller usa ☺
    Hoppas ni får en fin helg ?

  2. Johanna Salmela

    Hej!
    Fick spelet ”hint” i julklapp av jobbet förra året! Hur kul som helst!! En blandning av charader, nynna, ordförklaring & rita! ?
    Kram

  3. Camilla Ahsk

    ”När då då?” Är ett riktigt roligt spel som man inte egentligen behöver ha några kunskaper för att klara av utan mer vara bra på att gissa?