Att få hänga med henne! – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Att få hänga med henne!

Go kväll söndag!

Har ni haft en härlig helg? Idag kikade solen fram hos oss sååå himla härligt! Den är så efterlängtad!!!

Har spenderat lite tid met Tilda idag. Hon ville få håret fixat och sedan ville hon spela in en TIK TOK med mig. Finns på Instagram i mina stories om någon vill se. Hon är den som har störst behov av att hänga med mig! Vi är BFF mamma! Du och jag. Dom andra har inte alls det behovet just nu så dom tycker det är helt ok att vi hänger lite mer med varandra!!! Maja åkte till en kompis idag för att leka. Snart börjar danssäsongen närma sig och hon och kompisen ska få börja träna på att dansa par i disco. Ett missförstånd med en kompis ledde till lite oplanerad kompis lek vilket tjejerna blev så glada för! Deras bästa killkompis betyder massor för dom.

Nu är kvällen här och snart blir det soffhäng för oss alla!

Vi lyckades aldrig hitta någon film att se igår kväll se det blev ett avsnitt av solsidan innan tjejerna gick upp och spelade dator allihop. Mollie hade en kompis som skulle sova över så de spelade med några klasskompisar och trillingarna spelade med varandra!

Jag och Micke började titta på serien Manifest har ni sett den? Vi har sett några avsnitt och den är bra än så länge. Tror dock att det är åldersgräns på den så inget för barn! Serien handlar om ett flygpan som när det landar har varit försvunnit i 5 år… Tänk er tanken omvärlden har levt vidare sitt liv i 5 år och du har missat allt…..  Jag som inte vill missa en dag….

Som jag skrivit tidigare så vet ni ju att jag tycker det är jobbigt att tjejerna börjar bli mer och mer självständiga. Något som jag och Mollie har gemensamt är inredning. Hon som jag älskar att förnya och förändra! När jag fick ett samarbete med Ellos tyckte hon det var superroligt. Inför fotograferingen ville hon byta plats på typ allt i rummet… Jag hängde på så mysigt att bara få hänga med varandra en liten stund. Dock fick hon acceptera att skrivbordet stod där det stod. Kan visa lite bilder om ni vill se hur rummet ser ut nu?

På mitt Instagram kan du ta del mer av samarbetet där finns länkar och bilder på några av de nyheter jag inte tycker du ska missa hos Ellos.

Nu i vår så vill jag ha in lite mer färg i min inredning. Blev så förtjust i den här gula färgen som är på kudden! Hur känner ni får våren har i redan tillräckligt med färg eller vill ni ha mer? Vill ni kika in hos Ellos vårnyheter kan ni kika här.

Jag som älskar uppsättningar och håraccessoarer bara älskar de här sammets banden de har i sitt sortiment. Nu i vår har de fått turkosblå och en gulgrön.

Så snyggt med en riktigt hög tofs och en enkel rosett i.

Sitter just nu och tittar på Tea i ishallen. Riktigt långpass på 3 1/2  och hon tycker det är så roligt!

Blir lite häng mellan passen med de andra tjejerna och det bara lyser i ögonen på henne!

Nu ska jag  hem och fixa lite måsten! Snart framme vid det där underbara soffhänget och ny säsong av Sommaren med släkten! Tittar ni???

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons