4 kids and braids

Jag visste inte om jag skulle bli arg eller….

Go kväll lördag!

Lite sovmorgon imorse så himla skönt!

Efter frukost åkte vi mot innebandyhallen jag, Micke, Mollie och Tea medan Tilda och Maja var kvar hemma. Jag skulle stå i kafeterian och Mollie titta på en match. Tea skulle på kalas och behövde inhandla en present och Micke skulle skjutsa henne. Tilda och Maja fick sällskap hemma av mormor.

Dagens kalas tjej. Hon blev bjuden till ett bowlingkalas av en ny konståknings kompis. De körde FaceTime medan jag knäppte några bilder på henne. Idag valde hon en stor rosett till hög bulle.

Riktigt roligt att hänga med andra föräldrar en stund. Vi sålde inte så mycket då det bara var matcher i hallen så det var ett lätt pass.

Efter passet drog Micke, Mollie iväg mot Farsta. De båda fick ett plötsligt behov av att gå till frissan. Mollie har pratat om att klippa av ganska så mycket på sitt hår så jag var faktiskt lite nervös. De lyckades båda få en drop in tid.

Micke skickade en bild medan hon satt i frisörstolen.

Vi skulle höras när hon var klar då hon skulle åka och köpa grejer till ett nytt videoklipp vi ska spela in ikväll. Kommer på vår youtube kanal imorgon. Jag frågade om hon kunde skicka en bild på hur hon såg ut. Nej inte just nu fick jag tillbaks. Tänk om hon hade klippt av allt hår….. Det tog 30 minuter innan det plingade till i mobilen.

Visste först inte om jag skulle bli arg eller lite stolt… Hon hade nämligen lånat min nya tröja det var det första jag såg! Tänk att jag har lyckats köpa något som hon tycker är snyggt!!! Håret ja kan ju inte annat än säga att jag är så glad att hon behöll längderna och bara klippte det som var slitet. Älskar hennes hår!

Tea körde sedan ett pass i ishallen innan vi drog hemåt igen. Eller ja ett stopp i mataffären också!

Hon drog på ändan idag riktigt ordentligt. Blev rädd att hon hade åkt klart. Är en otroligt vacker sport att titta på men det är ändå jobbigt att sitta och titta. Man är liksom lite spänd hela tiden på att hon ska ramla och göra sig illa..

Här ser man hur hon liksom tappar balansen…. (Brukar filma vissa piruetter och hopp hon gör. Hon vill se efter vad hon gör rätt och fel.)

Frågade efteråt gjorde det inte ont? Jo mamma men idag var det bara till att ställa sig upp och köra vidare. Skulle helst av allt vilja köpa vart enda vadderings skydd som finns! Eller kanske byta sport till någon sport som är bättre för MINA nerver…. Dock tycker hon att konståkning är så himla roligt!!! Har ni någon favoritsport eller era barn???

Nu ska jag lämna över datorn till Mollie. Kvällens klipp ska redigeras! Å jag ska inta soffläge!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Mina tjejer har fastnat för mtb. Är en kul sport men kan väl ramla illa om man har otur. Så tur i oturen så ser man de inte hela tiden då de är i skogen ? sen håller en av de på med fotboll med ⚽

  2. Clara Larsson

    För min son är det konståkning och jiujitsu som gäller och dottern tränar konståkning och friidrott. Vi har fått åka till jourcentralen en gånh när sonen skar sig på skenan men i övrigt är de skadefria hittills.

    1. 4kidsandbraids

      Verkar vara en sååå Himla rolig sport men då skulle jag nog ha hjärtat i halsgropen HELA tiden! 😉

  3. Jenny

    Min grabb spelar hockey och de har börjat köra med tacklingar ??
    Hjälp vissa av dem går ibland riktigt illa. Försöker överu om att shack är en bra spot??

  4. Anna

    Konståkning ?⛸ jag har inte åkt själv men båda mina tjejer på 7 och 10 har fastnat för denna sport. Även min man som nu är ordförande i deras klubb ? det är roligt att kolla och se hur de utvecklas men även jobbigt när de tex är på test och inte klarar det och blir jätteledsna.

    1. 4kidsandbraids

      Å va roligt att båda gillar samma sport! Å vilket härligt engagemang!!! Ja det är verkligen jobbigt att se dom ledsna!
      Ha en fortsatt härlig helg! 🙂

  5. Sara

    Åh ja min favoritsport är utan tvekan konståkning! ❤️ Har åkt själv i 19 år och det känns verkligen som hemma att snöra på sig ett par grillor. Roligt att läsa dina tankar från en åskådares perspektiv. Förstår din oro över vurporna men det ser oftast värre ut än vad det är. Hälsa Tea lycka till med sporten från en gammal konståkare. ❤️

  6. Annelie

    Hoppas det gick bra med Tea. vet hur det känns när barnen väljer sport som dem gillar men mamma nerverna inte riktigt klarar både dottern som blir 18 och sonen som blir 9 rider och båda vill helst hålla på med hoppning. Tror aldrig jag vänjer mig. Kram

    1. 4kidsandbraids

      Hej! Det gick bra! Hon berättade efteråt att det gick bra men det gjorde ont! Å hästhoppning…. Häftig sport men ååå hade nog mitt mammahjärta inte klarat! Men samtidigt har man möjlighet att låta dom göra det dom vill ja då ska man väl göra det! KRAM till dig