Den här tiden kommer inte tillbaks…. – 4 kids and braids

4 kids and braids

Den här tiden kommer inte tillbaks….

Go kväll tisdag!

Vet inte varför men hela dagen har jag trott att det är onsdag idag…  Onsdag imorgon och på torsdag har Tilda fiollektion. Dom har lyckats få tag på en ny fiollärare trodde inte det!

Älskar hennes rum och för många kuddar det kan man aldrig få eller hur? Ett nystädat rum och så lite dagsljus. Alltså tänk att man kan bli så glad för lite solsken!

Mollie hade satt eget larm i morse och kom in och väckte Micke vid 5. Hon ville vara ordentligt vaken när hon åkte mot samlingen 06.15. Själv kändes det som att jag typ var vaken. Kunde inte somna igår det bara gick inte. Massa tankar som snurrar och så blåste det helt galet ute. Nästan så att jag trodde att fönstren på övervåningen skulle blåsa sönder. När Mollie åkt lyckades jag somna om riktigt djup och vi höll på att försova oss. Tjejerna var dock snabba som vanligt och vi kom i god tid till skolan!

När de slutat skolan ringde Tea. Mamma…. Hörde direkt att det var något hon ville. Du mamma….. Ja vad är det frågade jag. Får jag Tilda och Maja åka och käka på Subway. Mollie fick åka och fika med kompisar några gånger innan och efter jul så jag hade lite svårt att säga nej när hon frågade. Vill ju också att de som Mollie ska kunna känna sig trygga med att åka på små kortare utflykter själva. Hann knappt lägga på förrän det plingade i telefonen. Har glömt mitt busskort hemma mamma från Tilda… Samtidigt ringde Mollie och sa att hon slutat. Blev en sväng upp till skolan för att lämna ett busskort och hämta hem Mollie. Hon var så trött och hamnade på soffan. Det var så roligt i morse mamma. Massa rolig övningar och efteråt käkade vi frukost tillsammans. Imorgon ska vi få våra Milan kläder! Fotar och visar imorgon.

Tea messade när de käkat klart. Vi går en sväng på stan mamma. Hämtade sedan upp dom efter någon timma för att gå till tandläkaren.

När jag kom hem drog jag igång med middagen. Den var långt ifrån klar när Micke ber mig ropa ner Mollie. Varför frågar jag? Jag vill vara lite med henne sa han och om du säger att middagen är klar så kommer hon ju ner och hänger med oss en stund.

När tjejerna var små var det så otroligt intensivt i perioder. Jag var så otroligt trött och tjejerna var typ överallt. Samtidigt som det var tufft så var det så otroligt mycket kärlek och jag kände mig alltid så behövd. Nu ja det känns som det kom lite plötsligt så blir alla 4 mer självständiga. Mollie började ju redan för ett tag sedan med början på sin frigörelse. Nu känns det som trillingarna påbörjat sin. De har börjat hänga mer uppe på sina rum eller de hänger mest tillsammans och jag spenderar mindre och mindre tid med dom. Tänker alla dom gånger jag önskat att få lite egentid nu börjar jag känna att den tiden vill jag dela med dom! Jag har ett stort behov av att vara nära dom och känna mig älskad och behövde. Idag satt jag med Mollie en stund och bara kramade henne. Ville typ inte släppa taget! Hon börjar bli så stor ja det börjar dom alla att bli och jag hänger inte med! Ni som har småbarn försök att njuta mer av stunden och ta till vara på att dom är små. Jag vet att det är tufft många gånger men tiden går fort alldeles för fort och den där tiden kommer inte tillbaks!

Nu är alla igång och kör lite kvällsaktiviteter. Micke och Tilda är ute och går medan Mollie tränar innebandy. Tea sitter och trampar lite på motionscykeln och Maja hoppar hopprep. Själv ja nej jag börjar en annan dag!

Jag ska försöka få dom att sitta med mig i soffan en stund ikväll alla 4 och så ska jag bara krama om dom allihop!

Nu ringde Tilda precis. Mamma jag saknar dig och jag vill komma hem nu! Mamma ska vi vara med varandra när jag kommer hem. Jag vill det mamma!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Precis såhär känner jag med mina två som börjar bli stora och mer vill vara på sina rum och jag vill bara ha dem nära, denna tiden är svår. Man är van vid att känna sig behövd och sen kommer tiden då man inte är lika behövd känns i mitt hjärta ❤ trodde jag var ensam om det, skönt att höra att fler känner så ❤

  1. 4kidsandbraids

   Nej du är absolut inte ensam! Tycker verkligen det är jättejobbigt! Tänk den dagen de bestämmer sig för att flytta hemifrån… KRAAAM till dig!

 2. Sarah

  Förstår precis hur du känner det med att vilja va behövd. Mina tvillingtjejer blir 6 år snart och börjar skolan till hösten, det suger så i mammahjärtat. Separationsångesten är på högvarv. ❤️❤️ Styrkekram till dig. 💕