4 kids and braids

Blir alldeles stum. Han frågade om vi ville bli drogmissbrukare….

God kväll måndag!

Har ni haft en bra dag?

Våran började med att vi nästan försov oss till skolan. Vi kom upp alldeles för sent. Tjejerna hann dock göra sig iordning och få i sig frukost. Dom kan vara otroligt snabba! Dock hade Tea lite svårt att gå imorse. Hennes ben är inte riktigt vana vid att köra så mycket konståkning ännu och i morse hade hon ordentligt med tränings värk.

Fick testa en uppsättning ikväll inför hennes kommande tävlingar. Längtar nog lite mer än henne tror jag allt! Vi måste fortsätta fundera på vilken musik hon ska ha. Gärna något med Disney var tränarens önskemål. Vet att jag frågat tidigare men ni kanske har lite fler tips?!

Mollie var lite spänd imorse. Idag var det nämligen dags för hennes första extra fotbollsträning med Milan satsningen på skolan att dra igång.

Efter skolan hämtade Micke upp tjejerna och efter lite mellis drog vi igång och jobbade med ett samarbete. Tjejerna fick övan in lite repliker och så filmade jag dom en och en. Så mycket skratt det blev och dom tyckte det var jätteroligt!

Mollie hade extra träningen efter skolan. Hon ringde direkt när hon var klar och det hade varit så roligt. De hade kört massa olika övningar och sedan 2 mål i slutet. Så roligt mamma.

Jag behövde åka och hämta ut ett paket på eftermiddagen och resten av familjen ville hänga på.

Det där med att någon måste sitta i bak är en sak som ofta skapar massa konflikter. Tjejerna har hittat en app som underlättar det lite granna. Skrev om det på mitt Instagram idag.

Appen har en snurra där du kan lägga in olika uppgifter och sedan skriva in namn.

Ni var så många som frågade om appen så jag lägger upp den här. Den heter tiny decisions.

Allt som gör att konflikter kan undvikas uppskattas i den här familjen! Kanske samma hos er?

I bilen berättade tjejerna om dagen. En av tjejerna hade haft en spännande lektion där en av lärarna hade frågat klassen Vill ni bli mördade när ni blir äldre, alkoholister eller drogmissbrukare? Eller vill ni bli advokater eller läkare. Jag blir ibland alldeles stum och vet verkligen inte vad jag ska svara när de undrar om det här är normalt…. Undrar lite vad läraren får ut av att ställa en sådan fråga och vad ska eleverna svara? Sedan berättad tjejerna också att de haft sin mentor som vikare på gymnastiken. Mamma hon var så cool när hon sprang omkring. Hon körde idioten med oss. Mamma det var så roligt att jag alldeles glömde bort att jag hade ont i benen berättade Tea.

Fyndade lite på Stadium rean förutom det paketet jag beställt. Tjejerna fick var sin tröja och jag ett par träningstights! Visar imorgon när det inte är helt becksvart ute!

 

Vi ska försöka komma i säng tidigt allihop ikväll. Mollie ska upp tidigt imorgon. 2 dagar i veckan har hon morgonträning och då ska hon vara i skolan redan kl.6.15. Tea undrade om Micke kunde väcka henne så att hon kunde göra flickisar i sängen tills vi andra vaknade…. Tror nog inte det!

Önskar er alla en underbar kväll och sov så gott när det blir dags!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Min äldsta dotters första programmusik var Meghan Trainor – Better When I’m dancing från Snobbenfilmen och nu åker hon till Justin Timberlake/Anna Kendrick – True Colors från Trolls. Min yngsta dotter åker till Wake me up before you go-go – Glee cast version ?

      1. Anna

        Andra tips är This is me från The greatest showman, Justin Timberlake – Can’t stop the feeling från Trolls, Sen om man vill ha stråk eller pianolåtar så sök på Broolyn Duo, The Piano guys eller Daniel Jang 🙂

    1. Johanna

      Förutom de nämnda You’ll Be in My Heart från björnbröder känns som en bra konståkningslåt ? Jag hade frågat läraren vad tanken var med att uttrycka sig på det sättet och i vilket sammanhang hen sa det. Låter mycket underligt!

  2. Julia

    ’I see the light’ med Mandy Moore från ’Tangled’ har en så vacker melodi och fin text! Den skulle vara underbar ihop med konståkning.

  3. Sarah

    Min resa hem igen – Anastasia
    Spegelbild – Mulan
    Färger i en vind – Pocahontas
    Nu när jag ser dig – Trassel
    Slå dig fri – Frost