Jag VILL inte mamma….. – 4 kids and braids
4kidsandbraids

4 kids and braids

Annons

Jag VILL inte mamma…..

Go kväll fredag!

Det måste ju ändå vara veckans bästa dag eller? Hela helgen framför oss!

Lite dagsljus fick vi i dag också helt underbart ju!

Om ni har vägarna förbi Nynäshamn rekommenderar jag er att besöka Kökeriet. Om jag någon gång får ett större uterum vill jag ha den här stilen!!! En lunch förgyllde dagen,

 

Godaste räksalladen och utsikten helt fantastisk!

Tjejerna hade.haft det helt ok i skolan idag. Fick några mess att en lärare inte hade lyssnat. Mamma jag sade ifrån men det hjälpte. Jag försökte förklara att alla har dåliga dagar. Bara så himla glad att hon vågar stå upp för sig själv! Ibland när vi resonerar hon och jag kan jag komma på mig själv att tänka hon tänker mer rätt än vad jag gör. Jag frågade henne idag om hon ville vara med på en tillställning som jag trodde hon ville vara med på. Nej svarade hon direkt. Jag var inte helt nöjd med det svaret då JAG tyckte att hon skulle vara med. Stod på mig och frågade en gång till. Men mamma jag VILL inte.

Något jag behöver jobba med. Jag vill ibland så mycket mer än vad barnen vill. Jag tror att jag vet vad dom vill och med lite övertalning så blir det till det bästa för dom. Har börjat lära mig att så är det inte. De känner oftast av redan i första läget om de vill eller inte och det måste jag lära mig att lyssna på och acceptera blir så mycket bättre då1

Känns som att vår helgen blev helt uppbokad bara så där. Kvällen idag blev lite ishallen häng för mig. Tea hade först 1 timma fys och sedan 1 1/2 timma is. Imorgon ska trillingarna på kalas hos deras kompis. Efter det ska vi åka och kolla på Mollie när hon spelar innebandymatch. Kvällen ska sedan spenderas med våra härliga grannar. Söndagen ytterligare en match för Mollie och på kvällen har Tea både fys och ispass med konståkningen.

Vi börjar få en liten struktur för vårens aktiviteter för tjejerna.

Dansen för Tilda och Maja drar igång om några veckor. Maja ska återigen testa tävlingsdans i disco och ska eventuellt även köra par med en kompis. Tilda och Maja kommer även gå på street Dance. Vi velar fortfarande lite fram och tillbaks angående fotbollen för trillingarna. Dom är så få i laget och vi känner att de kommer inte kunna vara med på alla träningar och matcher då de har andra aktiviteter så eventuell får den pausa en säsong. Tycker det är viktigt att det finns tid för både skola, lek och att bara vara!

På måndag börjar allvaret för Mollie eller det är kanske först på tisdag. Henne extra träning med Milans fotbollssatsningen på skolan drar igång. Måndag är det eftermiddags pass men på tisdagen ska hon vara om bytt och klar kl.6.15…. förstår inte hur det ska gå.

Micke har börjat komma igång lite granna. Kör några pass innebandy i veckan och försöker ta sig till gymmet. Både jag och han vill komma i bättre form.

Själv kämpar jag på med en väldigt trött kropp som inte riktigt orkar att träna. Ska dock göra ett försök med att kör ett pass innebandy med en underbar kompis 1 dag i veckan.

Från helgplaner till fritidsaktiviteter blev ett långt inlägg!

Nu ska vi bänka oss framför tvn och se på Talang. Vi var ju och tittade på ett av inspelningstillfällena spännande att se om något bidrag från just den gången dyker upp.

Önskar er alla en underbar kväll! Nu dags för fredagsdansen på TIK TOK ni ser den på vårt Instagram!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
4kidsandbraids

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pamela i Helsingborg

    Roligt att följa din blogg!
    Min dotter tävlingsdansar i Hip hop!
    Kul att följa med på alla tävlingar!
    Mkt resor men kul!

Annons