4 kids and braids

Hårfixtips

Hej fredag!

Inlägget innehåller adlinks.

Tea var inte helt nöjd med storasyster imorse. Tea är den som somnar först och vaknar först. Hon kan verkligen bara lägga sig ner och somna vilket ingen av de andra kan.

Imorse i alla fall så var jag och trillingarna uppe medan Mollie fortfarande inte lämnat sängen. Sedan när vi stod i hallen och väntade på att hon skulle packa sina gympakläder då fick Tea nog. Nääää nu åker vi hon kan ta bussen!

Förra terminen var det flera gånger som tjejerna fick springa från bilen till skolan. Jag vill inte att deras dagar ska börja så. De 2 första dagarna har jag typ hunnit hem igen innan skolan börjat idag var det inte riktigt så. De hade tid men de sprang ändå inte Mollie men trillingarna.

Tea ville få håret fixat innan vi åkte. Vilket hon vill varje morgon. Idag blev det en enkel uppsättning där vi bara drog bak lite av håret.

När det kommer till håraccessoarer så tycker jag så mycket om de där underbara hårsnoddarna med små pärlor som den i Teas hår.. Lika snygga i håret som på armen som ett armband när man inte använder dom.

Hos Ur och Penn finns dom i 5 olika färger och kostar bara 10 kr. Ni hittar dom här. Snodden har inget metallspänne vilket gör den skonsam för håret.

Scrunchies kan man heller inte få för många av eller hur? Också snygga att ha som armband. Gillar den här i leopard från Gina Tricot 79kr. Ni hittar den här .

Måste även passa på att tipsa om en av de bästa produkterna jag vet när det kommer till att fixa alla de där små håren tjejerna har. Det är en sprayvax fån L’anza. Jag sprayar först på småhåren och sedan använder jag en borste se nedan för att få håren på plats. Ni hittar sprayvaxen här hos Hair&Shop 198kr.

Finns en mängd olika borstar men den jag brukar använda till småhåren och även för att få till den där perfekta borsten är en tuperingsborste. Ni hittar en här från Cocopanda 219kr.

Ni som följt oss tidigare vet att vi sydde egna scrunchies i höstas. Skulle ni vilja se det inlägget igen?

Tänker att det ska bli fler tipsinlägg här om ni gillar det?

Önskar er alla en underbar dag!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.