4 kids and braids

Nu är det klippt….

Hej måndag kväll!

Kan väl börja med att säga att nu är det klippt….. Vem tror ni det är?  Återkommer till det lite längre ner….

Vi njuter fortfarande av jullovet och vi har en dag kvar!

Imorse ställde vi telefonen på 8.30 riktigt tidigt 😉

Strax efter klockan 10 hämtade vi upp tjejernas kompis och sedan vidare för lek på allmänhetensåkning i Nynäs.

Dom här 2 är dom som är enäggs väldans lika på den här bilden eller vad tycker ni?

Efter några timmars is och lek åkte vi vidare för lunch och sedan dagens stora event för tjejerna klippa håret!

Om jag hade fått bestämma hade alla tjejerna haft långt hår. Så nöjd med hur de ser ut här på bilden!!!

Det vill dock inte alla så idag fick de nästan klippa som de ville fast bara nästan.

Tea var först ut och hennes hår blev så här!

Hade hon fått bestämma hade det rykt minst 1 dm till. Hon var lite sur på mig först men nu ikväll tackade hon mig. Mamma du känner mig jag vill ju ha långt hår!

Sedan var det Majas tur. Hon och jag var överens om att bara klippa det som var slitet.

och sist hon som verkligen fick som hon ville! Frisören frågade flera gånger innan hon satte saxen i håret. Är du verkligen säker. Jag önskade så att hon hade ångrat sig Tilda men det gjorde hon inte. Alltså hon bara log med hela ansiktet när håret föll av..

En hel del hår som rök.

Bor ni i närheten och söker en frisör. Klicka vidare här!!! Salon Stylein!!!

Det positiva med att en av tjejerna har kortare hår är ju att jag kan visa upp lite uppsättningar på kortare hår! Eller hur???

Nu ska vi leta film känns som vi gör det varje kväll! Har ni sett Birdbox med Sandra Bullock? Vi såg den för någon kväll sedan. Inget om man har lätt för mardrömmar alltså en film för typ vuxna!!!

Har ni något bra film tips kommentera gärna!

Tryck på hjärtat o ni gillar inlägget!

KRAM på er och ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej!
    Min tjej klippte av sitt långa hår förra veckan. Nu funderar jag på bästa uppsägning inför premiären, det är dags för första konståknings tävlingen.

  2. Jenny Tagesson

    Så fina de blev i sina nya frisyrer. De har ju helt fantastiskt hår!!? Jag känner lite som dig när någon av mina tjejer säger att de vill klippa av sitt långa hår, men min äldsta fick bestämma själv när hon var 8 år. Hon var också helnöjd när hon gjort det men nu har hon låtit det växa och nu fyller hon snart 10 år och hennes hår är längre än det var när hon klippte av det. Nu tjatar hon om lugg istället och jag har så svårt för lugg då jag ångrade mig något fruktansvärt när jag klippte lugg när jag var liten. Dessutom är mitt hår så tunt och växer väldigt sakta, troligen därför jag tycker det är så stor grej att klippa sig??