4 kids and braids

Hon gjorde mig ledsen….

Hej torsdag och härliga mellandag!

Hade faktiskt ställt telefonen i morse.  Vi skulle hämta upp Tildas bästa kompis för lek innan jag, Tea och Maja åkte vidare mot ishallen. Där skulle Majas kompis möta upp och Tea visste att 2 av hennes kompisar var där.

Så glad för varje ny vänskap som uppstår för tjejerna! Blev några timmar i ishallen innan vi åkte hemåt igen.

Igår när vi var och shoppade lyckades trillingarna köpa 2 par  killtights. Jag måste erkänna visste inte att de såg olika ut träningstights men nu vet jag. Eftersom Tilda och Maja hade kompisar att leka med fick jag med mig Tea och Mollie. På vägen till köpcentrumet hämtade vi upp Mollies bästis. Min tanke var att jag och Tea skulle få lite egen tid med varandra. När vi parkerat bilen frågar Tea mig kan jag få gå med Mollie och Bella mamma så kan du få lite egen tid. Å det var ju inte alls så jag tänkt. Först blev jag faktiskt ledsen ja jag erkänner det. Jag ville ju ge henne egen tid med mig. Nu är det ju så att tjejerna ser upp till sin storasyster väldigt mycket och när hon har kompisar här vill de så gärna hänga med dom. Dock hänger gärna Mollie med sina kompisar själv även om tjejerna kan få vara med ibland.

Det är så mycket som händer just nu. Jag har precis börjat vänja mig vid att Mollies frigörelse.. Förstår såklart att trillingarna också kommer dit men måste det gå så himla fort. Jag fick i alla fall lite tid med Tea. Vi gick runt och kikade i affärer småpratade och gjorde ett fikastopp.  Medan jag gick och handlade mat fick Tea hänga en stund med Mollie och Bella. Så när vi åkte hemåt igen var alla nöjda och glada!

Har många tankar inför det nya året och detta är ytterligare en sak. Förutom det där som jag nämnt tidigare. Det där med att vara mer nöjd med sig själv!  Att verkligen försöka stanna upp och njuta av nuet lite mer. Det är inte helt lätt när tiden går så fort men jag ska lova mig själv att verkligen försöka!

Hon på bilden vill ha inbakade flätor nu. Hon håller på och gymnastiserar på en matta och det är lättare om håret är uppsatt mamma.

Å imorgon måste vi tyvärr slänga ut granen. Det är snart mer barr på golvet än i granen. Skulle ha vattnat….

Kram på er och ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.