Du lovade mamma… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Du lovade mamma…

Hej onsdag kväll!

Nedräkningen inför julavslutning är nu nere på endast 1 skoldag om nu lite drygt en skoldag på 1 timma och 40 minuter räknas. Alla tjejerna ska se en julshow som skolan satt ihop och Mollie ska få sina första betyg. Behöver inte säga att hon är nervös eller hur?

Idag efter skolan skulle vi klä granen och göra julgodis. Min energi tog dock slut redan efter att ha röjt upp och satt julgranen i julgransfoten. Det där dåliga samvetet kom fram när en av tjejerna sade du lovade ju mamma att vi skulle göra julgodis. Ja jag vet. Jag lovar och lovar saker för jag vill så otroligt mycket hela tiden men jag har inte riktigt den energi som krävs. Vi kom överens om att vi ska göra ett nytt försök imorgon. Mamma man kan köpa julgodis också du vet det va. Min stora förståndiga dotter. Såklart man kan men jag vill ju att vi tillsammans gör sådana där juliga saker tycker det är mysigt och framför allt så gott efteråt.

Har fått lite julfeeling i och med att snön kom! Har ni någon snö?

Fotade Tilda ute igår när jag fick testa en frisyr på henne.

 

Tjejerna har fått hänga uppe på övervåningen en stund nu på kvällen. Jag  och Micke hamnade framför en film samtidigt som vi slog in de sista julklapparna. I år blir det några roliga grejer men mest sådant som tjejerna verkligen behöver.

Nu ska vi kvällsfika innan det är dags för tjejerna att hoppa i säng.

Blir förhoppningsvis lite julgransbilder imorgon kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Jag känner verkligen igen .mig i de du skriver- att man ibland har lovat nån ting och sen pyser bara luften ur en. Men oftast kan barnen ta de när man förklarar situationen för dö.. Va roligt med julgransshopping- vi var tidiga när,så vi köpte och klädde granen till första advent ( vilket vi i te brukar). Julgodis är så mysigt att göra – de får no1g.bli de här oxå. Kram till er 😍😍❤❤

  1. 4kidsandbraids

   TACK! Ja oftast förstår barnen men det är ändå lite jobbigt! Ska träna på att inte lova så mycke framöver tror jag!
   Så mysigt med granen tidigt så ni gjorde helt rätt!
   KRAM till dig!