4 kids and braids

Jag vill hoppa in i bilden och berätta för den där trötta mamman att hon ska passa på att njuta!!!

Go kväll fredag!

Hoppas ni alla haft en riktigt härlig dag!

Min började med lite tidigare lämning av tjejerna. Jag åkte sedan tillsammans med Micke in till stan.

Möte hos Loppi med en kund som jag kommer ha ett större samarbete med under 2019. Mitt första infuencermöte! Otroligt spännande och samtidigt lite nervöst.

Mötet kändes dock väldigt avslappnat och det kändes riktigt bra efteråt.  Nästa stora utmaning var sedan att hämta ut Mickes bil ur ett trångt garage och köra ut ur Stockholm. Att köra bil här på landet är inga problem alls men att köra runt i Stockholm ja det gillar jag verkligen inte. Mickes bil har dessutom sensorer överallt och när jag körde i garaget blinkade det och lät precis överallt. Snacka om att man blir tokstressad. Jag lyckades dock  ta mig ur garaget och även ut ur Stockholm PUST!

Direkt hem och hämtade upp tjejerna. Skjutsade hem 3/4 för att sedan åka med Tilda på hennes fiollektion. Hon ska vara med på en konsert den 11/12 så nu är det bara till att öva på.

När vi sedan kom hem var jag helt slut och jag vaknade typ nyss gissa vem som kommer vara vaken ikväll.

Snart ska vi dra igång middagen eller det är Mollies tur att fixa. Vågar ni er på en  gissning vad hon ska laga för middag?

Imorgon ska Mollie stå  och sälja fika utanför den lokala ICA butiken hon bakar just nu medan hon fixar middagen. .Tänker så mycket självständigare de blir mer och er för varje dag. Det är både skönt och lite jobbigt om jag ska vara ärlig! Annat var det den här perioden i livet!! Saknar den men samtidigt inte. Hade ibland lite svårt att njuta av den tiden då det var mycket oro och att det var otroligt svårt att räcka till att kunna finnas där för alla. Det är en utmaning idag också men lättare. Dom har ju en helt annan förståelse idag.  Samtidigt var det ju så otroligt mycket närhet och kärlek och det kan jag ju helt klart sakna idag! Skulle gärna hoppa in i bilden. Tala om för den där lite trötta mamman att det blir bättre. Du får sova och du kommer att räcka till. Passa på att njuta och gosa massor med dom för tiden går otroligt fort!!!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.