4 kids and braids

När dom inte vill

Go kväll onsdag!

Idag bakade vi de första lussebullarna. Sååå galet gott. Årets första!!! Det är Mickes absoluta favorit fika.

Trött dag idag också. Är man extra trött för att det är så mörkt hela tiden eller?

Hittade ett recept där det stod mormors saffransbröd.. Lite mer omständigt men dom blev så oerhört goda.. Man gjorde liksom en deg som fick jäsa. Sedan blandade man smör och socker med saffran och blanddi i innan man bakade ut lussebullarna.

Sedan blev det lite pärlsocker på också det brukar vi inte heller ha å så lite glögg!

Varför har vi typ en skog på köksbordet frågade Micke idag…. Bra fråga! 😉

 

Igår bestämde vi att vi skulle åka och köpa hem mer material till projektet på övervåningen. Vi hade tänkt åka hela familjen idag men ingen av tjejerna ville åka med. Vi är en sådan familj som gör mycket tillsammans ja typ det mesta. När vi gör sådana här åkturer brukar vi vara alla. Nu börjar ju dock tjejerna bli så stora att de inte vill följa med. när vi gör sådana enligt dom riktigt tråkiga grejer. Sedan är det ju så att de faktiskt fixar att vara hemma själva. Känns som att dom faktiskt kan få välja själva! Det enda är väl att man är orolig för att något ska hände eller att dom inte lyckas hålla sams. Idag hade dom bara blivit lite osams.

Blir liksom vinn vinn för alla. Vi slipper känna oss stressade när vi åker iväg  (eller ja i alla fall inte när vi handlar) och dom kan bara få hänga hemma vilket dom verkligen gillar allihop.

Livet går verkligen i ett rasande tempo. Känns inte riktigt som man hinner Så mycket som blir lättare när de blir större men samtidigt är det ju mysigt när dom är små. Skulle gärna kunna stanna tiden här ett tag dom känns liksom både stora och små! Nya faser hela tiden som man måste vänja sig vid och så småningom acceptera. Vill ju helst vara med dom hela hela tiden!!!

Nu har tjejerna lagt sig och jag och Micke ska se på nya avsnitt. Sista delen Stockholm Rekviem och jägarna. Sedan har vi hittat en serie som vi kan se tillsammans Andra Åket har ni sett den serien finns på SVT Play.

KRAM på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.