Det var inte roligt du sprider all glädje… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Det var inte roligt du sprider all glädje…

Hej onsdag kväll!

Tryck gärna på hjärtat längst ner om ni gillar inlägget. Betyder massor för mig!!!

Idag fick Tea vara hemma. Hon hade ont magen igår när hon landade på soffan och kunde inte somna. Det är verkligen inte likt henne. Hon är den enda av våra tjejer som uppskattar att just gå och lägga sig. Hon kan typ lite längta efter det. Har hon efter sin pappa….

På förmiddagen gick det bra hon ville inte göra så mycket. Sedan när klockan började närma sig skolslut för dom andra började hon längta efter dom jättemycket. Tilda skulle gå med en kompis hem så hon skulle inte komma hem. Mollie slutade tidigt så hon skulle komma hem först. Sedan skulle Maja åka bussen hem själv för att hon ville det. Vid 13 började Tea planera hur vi skulle få hem dom båda 2 så fort so möjligt. Mollie messade direkt när hon slutat Mamma jag åker med en kompis hem är det ok? Yes svarade jag. Mamma sa Tea är det inte lite dåligt väder ute? Njaee vad tänkte du på frågade jag? Är det inte bättre att vi hämtar hem Maja. Hon gillar ju inte att åka buss i sådant här väder… Tea kunde inte riktigt komma till ro. Maja slutade och hon ringde direkt. Får jag åka med en kompis hem.  Ja svarade jag det går bra. Då hör jag Tea säga men MEN vem ska jag vara med då. Hon lät så besviken på rösten.

Tänker att det kan var skönt att vara ifrån varandra ibland. Att det faktiskt är bra för alla 3. Men det blev samtidigt så tydligt idag hur mycket Tea saknade dom även fast de bara varit ifrån varandra några timmar. Hon var inte sig själv på hela eftermiddagen och ville typ inte gör någonting.

Själv jobbar jag på att tycka det är ok att mina barn drar sig åt olika håll.

Det är jobbigt att inte kunna ha kontroll över dom allihop men det är ju så det kommer att bli mer och mer framöver. Det stressar mig dock å jag tror det kommer ta lång tid för mig att vänja mig. Nu kommer Micke hem med alla 3 och vi ska käka middag tillsammans. Mamma sa Maja när hon kom in innanför dörren. Det var inte roligt idag mamma i skolan. Tea du sprider ju all glädje!!!

Jag är besviken på dig Maja fortsatte Tea jag ville att du skulle komma hem till mig efter skolan.

Syskonkärlek!

 

På mitt Instagram konto finns nu ett klipp på en enkel uppsättning. Den här:

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Hej! Har följt bloggen ett tag nu och slås av hur lik Tea verkar vara mig. Jag åker konståkning sen 8 år tillbaka och så som jag uppfattar Tea med vilja och engagemang kommer hon att bli hur duktig som helst!

    Ha en fin dag!

  2. Clara

    Hej! Har följt bloggen ett tag nu och slås av hur lik Tea verkar vara mig. Jag åker konståkning sen 8 år tillbaka och så som jag uppfattar Tea med vilja och engagemang kommer hon att bli hur duktig som helst!

    Ha en fin dag!