Får typ panik är det separationsångest… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Får typ panik är det separationsångest…

Hej tisdag kväll!

Tryck gärna på hjärtat längst ner i inlägget om ni gillar.

Jag och tjejerna trillingarna sitter just nu och tittar på 7:an och det 2:a avsnittet av Oops det blev trillingar? Följer ni serien?

Idag ville Mollie återigen till innebandyhallen för lite höstlovsspel och Maja skjutsades still en ny kompis.

Tea och Tilda var ganska så nöjda med att bara hänga hemma men när pappan föreslog en pannkakslunch var do inte sena att hänga på.

Alltså har ni vägarna förbi Nynäshamn rekommenderar jag ett besök till Kökeriet.

Jag skulle så gärna vilja ha ett likadant uterum och maten dom serverar ja

där

den skulle jag kunna äta 7 dagar i veckan.

Idag blev det såklart pannkakor för tjejerna och räksallad för mig och Micke.

Blev även en liten hallongrotta till fika. Lite mysigt att umgås med bara 2 av tjejerna.

 

Micke skojade och sa tänk om det bara varit ni 2. Nej sa Tilda och skakade på huvudet det skulle inte vara alls roligt då.

Blev sedan en eftermiddag hemma.

Tea hade konståkningsträning på kvällen. Under träningen hämtade jag hem  Maja. Vi hade haft lite kontakt tidigare under eftermiddagen. Hon och 2 tjejer var och fikade på stan. Hon lade upp bilder och det knöt sig lite magen. Dom börjar bli så stora och de händer så oerhört mycket just nu. Igår fixade dom middag till hela familjen något de aldrig gjort tidigare. Jag och micke grejad uppe i Majas rum och de ropade upp får vi fixa middagen.

Maja ringde mig innan jag hämtade upp henne och frågade om hon fick sova över hos kompisen. Jag kände direkt att jag vill att de ska lära känna varandra lite mer först innan hon sover över så jag sade faktiskt nej. Hon lät inte så besviken så jag tänkte att det var ok med henne. När jag sedan hämtade upp henne strålade det om henne när hon kom springandes mot bilen. Vi pratad lite granna och jag frågade om hon förstod varför hon inte fick sova över. Då kom det NEJ mamma jag förstår inte. Tänkte först att hon skämtade ho brukar göra det men dom orden kom inte. Nej mamma sa hon igen jag förstår inte. Mollie får ju varför får inte jag. Då märkte jag hur oerhört besviken hon var på mig och jag insåg också att hon trodde att jag skulle ångra mig. Vi pratade men nej hon ville inte ta in det jag sade Det tog en lång stund innan hon tog upp telefonen och gick och ringde kompisen och berättade att hon inte fick. Inte kul mamma… Gjorde ju såklart helt fel när jag försökte fjäska med henne för att hon skulle bli glad igen då hon fick köpa typ vad hon ville i ishallens cafeteria. Men det gjorde så ont i mig att se henne så besviken på mig.

Jag känner att jag inte är redo för det som händer å jag ska erkänna att jag får lite panik. Jag är såklart jätteglad att trillingarna börjar få egna kompisar. Men det känns så otroligt tryggt när de är med varandra alla 3…. Tänker att om det händer något kanske någon av dom 3 kan tänka lite realistiskt och då hjälpa dom andra och dom är ju så vana att ha varandra där bredvid. Förstår ni lite vad jag är ute efter?

Det blev så mycket känslor idag för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna styra dom. Är det lite separationsångest jag upplever???

Usch men nu släpper vi det!!!

Tea hade konståkningsträning på kvällen och efter det var det fix inför den årliga Halloweenfesten vi har. Vi gjorde en liten Halloweeninspirerad middag för några år sedan och sedan dess vill tjejerna göra precis likadant. I år lade vi lite mer energi på dekoration något tjejerna tyckte var extra viktigt.

Middagen är precis uppäten och Micke drog iväg och tränade.

Själv hamnade jag framför tvn med trillingarna med datorn i knät. Bjuder på bilder imorgon från vår lilla fest!

Imorgon ska vi fotas inför ett litet reportage så himla roligt! Berättar med om det imorgon!

KRAAM på er och ha en underbar kväll!

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.