Det gör mig ledsen sa hon… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Det gör mig ledsen sa hon…

Go kväll måndag!

Första dagen på ett efterlängtat höstlov. Det har varit en ok men tuff höst för tjejerna. Det är ett stort steg att börja 4:an och ett ännu större steg att börja 6:an.

Vet inte om de någonsin längtat efter ett lov så mycket!

Kanske att det blir lite tid över till att testa nya frisyrer. Fick prova denna nyss på Maja med hennes 2 inbakade flätor. De blev till ett hjärta!

Det finns otroligt många olika aktiviteter denna veckan. Mollie var sugen på att åka och köra innebandy så det blev hennes aktivitet. Trillingarna hade bokat upp 3 kompisar och skulle gå på bio. De var så taggade igår kväll att de nästan inte kunde somna. Det är både roligt och lite jobbigt för tjejerna blir så otroligt laddade när de ska göra något. Det blir så stort för dom och då kan jag inte låta bli att tänka att do ska bli lite besvikna. Efter att ha hämtat upp 2 av kompisarna så åkte vi och hämtade ut biljetterna som jag bokat. Stod redo med mitt kort då en kompis bakom lite snällt försökte förklara för mig att jag inte behövde betala. Tittade på henne och fattade ingenting. Det stod klart och tydligt 70 kr när jag bokade. Dock kunde jag inte betal utan bara reservera igår när jag fixade biljetterna. Hon fortsatte förklara det är gratis kommunen bjuder på kostnaden. Fattade fortfarande inte…. Hur kan något sådant vara gratis och det var dessutom en ny film. Smallfoot. Men så var det det var gratis.

Står ju klart och tydligt på skylten…. men det missade jag…

 

Efter bion blev det ett besök på Subway innan vi åkte och återlämnade kompisarna. Tjejerna var så nöjda och det hade blivit precis som de hade tänkt sig! Själv var jag också otroligt nöjd. Tjejerna har fått lära så fina kompisar både killar och tjejer och det gör mig så himla glad.

Medan jag satt och väntade på att filmen skulle ta slut satte sig 2 damer vid det bordet där jag satt.

Hur är det med barnen? Hör inte så mycket från dom. Jag gick förbi där häromdagen. dom sa att jag kunde titta förbi under helgen. När jag kom så sa… hörde inte namnet… du kanske kan ringa innan nästa gång du kommer förbi. Barnbarnet var hemma fortsatte hon. Han sa hej farmor och sedan satte han sig med sin ipad. När jag gick tittade han upp och sa hej då farmor. Det gör mig lite ledsen fortsatte hon sedan.

Jag kunde inte låta bli att bli berörd och jag började tänka lite på framtiden. Vår stora tjej blir er och mer självgående och behöver egentid. Trillingarna dock hänger mestadels där vi vuxna är och har fortfarande inte alls det behovet över att vara ensamma. Vi är ju liksom mitt upp i livet. Mestadels underbart men ibland ganska så intensivt när tjejerna har massa energi och man själv är helt slut. Jag har många år kvar tills jag själv är. Jag hoppas dock att jag och mina tjejer kommer ha en annan relation den dagen då de flyttar hemifrån.

Har alldeles glömt och berätta. Micke vaknade ganska så pigg i söndagsmorse så vi kom iväg till Bauhaus. Idag lyckades vi få upp reglarna och imorgon kväll är tanken att gips och isolering ska komma på plats!!!

Nu ska vi snart inta soffläge eller nej det blir en spontantur till affären. Vi är sugna på frukt!

KRAM på er och om ni gillar glömt inte trycka på hjärtat om ni gillar inlägget. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Man kan inte hålla reda på allt, men gratis var det. 🙂 Alltid kul att springa på dig , man får energi och glädje av dig. ❤