4 kids and braids

4 personligheter på samma kvadratmeter…

Go kväll söndag!

Om ni vill tryck gärna på det röda hjärtat längst ner i inlägget fast bara om ni vill 🙂

lite kvar av helgen för den är inte riktigt slut eller hur! Söndagskvällarna här avslutas just nu med att se Springfloden! Tittar ni? Så bra serie går på SVT1.

Just nu håller trillingarna på och kör ett kvällsträningspass. De ska hoppa hopprep och köra lite styrka. Tea leder tydligen det hela… Varför ska jag hänga efter dig frågade Maja precis. Nu springer Maja dock med höga knän upp för trappan. på Teas inrådan. Nu kör Maja jämfota hopp och Tea talar om hur hon ska förbättra själva övningen.

 

Vi vet inte så mycket mer än att Maja och Tilda är enäggstvillingar. Har fått frågan några gånger om de verkligen inte är enäggstrillingar då alla tycker dom ser så otroligt lika ut. Den vanligaste frågan vi får som jag skrivit om tidigare är ju hur vi kan se skillnad på trillingarna. För oss som känner dom är det ju så ganska så enkelt då dessutom har så otroligt olika personligheter. När de var små var det alltid Tea och Maja som hördes mest. Tilda kunde ofta komma lite i skymundan då hon inte tog någon plats hon var liksom oftast väldigt nöjd.

Alla 4 tjejer har sedan de var väldigt små tyckte mycket om att både sjunga och dansa. Dock så fort jag tog fram kameran ville varken Mollie eller Tilda vara med. Mollie brukade bara sluta upp medan Tilda slutade och drog sig undan. Maja och Tea har båda hittat sina fritidsintressen i individuella sporter med estetiskt utförande. På träningarna är de mer fokuserade på själva aktiviteten är kompisarna runt omkring. Mollie och Tilda däremot har hittat sina stora fritidsintressen i gruppsporter och då bollsporter. Deras fokus ligger mer på kompisarna i sporten än själva aktiviteten i sig själv.

Tea är oroligt fokuserad och om det är något hon verkligen vill kunna så ger hon sig inte förrän hon kan det. Maja nej för henne är det inte så viktigt hon tar livet mer med en klackspark och kan hon fixa en grej hon vill ja visst kan hon kämpa lite granna men går det inte så är hon ändå ganska så nöjd. Tilda är lite svårare att förstå sig på. Det kan liksom gå lite upp och ner. Mestadels så bryr hon sig inte alls det är liksom inte alls viktigt med någonting. Mollie kan bli otroligt frustrerad när det inte går som hon inte vill men har samtidigt inte det där fokuset som Tea har. Hon kan dock kämpa på en stund men är redan från början ganska så intygad över att hon inte kommer att klara det.

När vi tog beslutet att vara med och spela in det TV program vi är med i var jag otroligt skeptiskt till Tilda och Mollies medverkan. Micke tog avstånd direkt och gick bara med på att vara med vid några få tillfällen. Samma med Mollie. När det då kommer till trillingarna trodde jag helt klart att det var Tea och Maja som skulle vara de som skulle ta mest plats. Vi har sett de 3 första programmen och i de programmen är det Tilda som är den som förstår sig på hela synk grejen medan de andra inte riktigt förstår sig på hur det går till. När vi häromdagen fick förfrågan om att vara med i ett direktsänt TV program sade Tilda direkt ja medan de andra 2 var ganska så tveksamma. När vi diskuterat saken närmare sade Tea nej jag vill inte.

Det är otroligt mycket glädje att ha 4 barn i nästan samma ålder. Alla 4 får oftast ut något av de aktiviteter vi väljer att göra vi behöver oftast inte välja mer än en utan att vi kan välja en gemensam. Sedan såklart är det även en stor utmaning. Att få ett barn att göra en läxa är en sak men att få 3 barn att göra samma läxa. Kan tycka det är ganska så roligt men när man ska förhöra samma glosor gång nr 3 näää…. Sedan ligger utmaningen i att alla 3 lär sig på olika sätt. Maja tex behöver längre tid till glosor. Tilda är riktigt vass på matte och Tea har ganska så lätt för sig när det kommer till det mesta. Mollie är väldigt duktig men behöver tid och sällskap när hon pluggar.

Nej nu måste jag släppa datorn. Utmaningen kan helt klart vara att försöka få dessa 4 olika personligheter att kunna komma överens och hålla sams…. Oftast går det riktigt bra men sedan vissa dagar ja då kan man typ bråka om precis allt. Just nu står Maja och hoppar hopprep, Tea övar split, Tilda sparkar bol och Mollie gör sina rehabövningarl och detta måste man tydligen göra på samma kvadratmeter….. VARFÖR??? Vi har ett ganska så stort hus där alla har varsitt rum. Ändå envisas de med att vara typ med varandra och typ nästan på varandra hela dagarna…

KRAAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Så himla roligt att följa er. Tjejerna verkar så gulliga. Jag förstår att de blir en utmaning att kolla av läxorna. Lite roligt faktisk att de är så tighta med varandra och samtidigt lite självgående när de gäller fritidsaktiviteter. Ha nu en fin måndag- själv ska jag ut och promenera en runda ( mår inte riktigt bra ,så de blir ingen långrunda,men böttre en kortare än inget alls). Kram till er ❤❤❤❤