4 kids and braids

Ramlade på luftmadrassen och väckte allihop…

Go kväll söndag!

Har ni haft en bra dag?

Tjejerna och jag lyckades somna framför tvn igår bland alla madrasser och kuddar. Micke dock kunde inte somna så han gick upp och lade sig.

Jag vaknade till mitt i natten och behövde gå på toa. När jag sedan skulle krypa ner och lägga mig där på soffan lyckades jag ramla och hamnade på den uppblåsbara madrassen och madrassen bredvid. Lyckades väcka alla 4. Tittade på klockan den var strax efter 4.30. Lyckades få tjejerna att lägga sig ner igen och vi somnade om allihop. Klockan ringde strax efter 9 fast då hade vi redan vakna. Det var bara till att upp och hoppa och leta fram våra skridskogrejer hade lovat tjejerna att åka dit på allmänhetens åkning. En kompis till tjejerna skulle också dit.

Maja åkte omkring på isen och sjöng Titanic My heart will go on and on!

Kändes nästan lite märkligt att gå in i kylan det är verkligen riktigt sommarväder vi har haft.
Vi åkte i ungefär en timma så himla mysigt att åka tillsammans. Sedan gav tjejerna upp de frös. Efter lite lunch och fika åkte vi hemåt igen.
Hade planerat både pyssel och annat fix som vi skulle göra men Maja ville spela tv spel, Tea var alldeles för rastlös och Tilda hade en kompis som kom hit och lekte.

Nu ikväll har jag fått träffa Mollie en stund. Hon åkte ju till en kompis igår och sov över. Fick inte hämta hem henne förrän sent i eftermiddags. Frågade henne om jag fick testa att göra en uppsättning på henne och det fick jag.

Vill ni se ett klipp kan ni se det här på vår Youtube kanal.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JF0YL5ei4ag&t=19s[/youtube]

Nu är det dags att släcka ner för idag1

SOV SÖTT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.