4 kids and braids

När man lämnar hemmet och de blir osams direkt….

Go kväll lördag!

Hoppas ni alla haft en riktigt härlig dag!

Vi hade inga planer när vi vaknade imorse. Det känns faktiskt lite ovanligt att vi inte har något på agendan på helgerna. Mollie kör ju inga matcher just nu. Kan tyckas att det skulle kunna vara härligt att helg kalendern är tom men det känns faktiskt lite trist. Tycker det är så otroligt roligt att titta på Mollie när hon både tränar och framför allt spelar match. Idag var det seriepremiär för deras lag och Mollie ville titta så vi åkte med henne både jag och Micke och hejade på laget. Trilingarna tycker ju inte att det är superkul så dom fick stanna kvar hemma.

Trillingarna brukar inte vara hemma själva kan nog räkna på min ena hand de gånger det har inträffat. Idag var de hemma i typ 2 timmar själva. Vi känner att de behöver ta eget ansvar och det är ju inte det att vi inte litar på att dom. Vi hade precis kommit fram till innebandyhallen å det plingade till i min telefon. Tea hade messat….

Jag är som sagt inte orolig för att dom inte fixar det det är mer det att jag är rädd för att dom ska bli osams. Nu hade dom lyckats bli det. Det var bråk om en fjärrkontroll. Tänker när dom hör av sig och jag inte är hemma hur ska jag då kunna hjälpa dom ja varför ringer/messar dom mig egentligen. Självklart glad att dom hör av sig är ju inte det….. Fick dock ett meddelande tillbaks efter en liten stund.

När vi kom berättade dom att de hade blivit sams efter en stund och att det hade gått riktigt bra!

Innan vi drog iväg lyckades vi riva en vägg här hemma jag och Micke. Har ett litet eller det blev ett STORT projekt på våran övervåning. Just nu är det fullkomlig kaos där uppe och det känns som att det kommer att ta veckor/månader innan vi kommer att få någon slags ordning där uppe. Tid och pengar ja det är dom 2 hinder vi har…
När vi var klara kom ja på idén att vi skulle gå en långpromenad och käka lunch som delmål. Det finns en Plantshop i närheten där vi bor och där har dom förutom massa växter ett café där dom bara serverar vegetarisk kost. Där har dom även de allra godaste pannkakorna enlig trillingarna. När jag lockade med pannkakslunch hängde tjejerna på direkt. Mollie älskar en av deras mackor så när jag lovat henne en hel sådan så ville hon också hänga på.
Det blev en promenad på nästan 1 1/2 timma fram och tillbaks det är lite drygt 8 km fram och tillbaks. Maja som fortfarande har ont i knät fick åka sparkcykel. Får ofta frågan om tjejerna blir osams. Kan säga att det blir dom inte så ofta men när vi gör sådana här grejer tillsammans då uppstår det lätt konflikter. Att vi hade Maja på en sparkcykel ja det lyckade dom andra bli avis på… ja alla 3….. Eller alla 4 måste nog räkna in Micke också… 😉

Härligt att kunna sitta ute och äta. Det kallas Brittsommar mamma det har vi lärt oss i skolan. /Maja

På vägen hem hittade jag en så häftig vägg. Älskar ju att fota och Mollie var snäll och ställde upp!

I det stora hela blev det en riktig härlig stund (förutom att Tea gjorde snubblade på sig själv och lyckades skrapa hål på sina nya Adidas tights…. Micke fick offra en strumpa då det blev ett rejält skrapsår) och vi fick röra på oss tillsammans vilket jag skulle ville göra oftare.

Nu har vi landat allihop framför tvn. Trillingarna har tagit bort soffbord och fyllt mattan med luftmadrass, madrasser och massa täcken och kuddar. Vi ska tydligen sova nere i natt. Dom har lovat att plocka undan allt imorgon så det känns ok…. Sedan att jag antagligen inte kommer orka vänta tills dom plockat undan ja det är en annan sak.

Önskar er alla en underbar kväll nu ska vi titta på Duellen tittar ni också?

Imorgon ska vi ställa klockan. Tea vill åka till ishallen det är allmänhetensåkning imorgon och hon vill så gärna åka dit. Tilda vill nog också åka medan Maja troligtvis hänger med Micke hemma. Mollie ska sova hos en kompis i natt så hon kommer nog inte heller hänga på.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.