4 kids and braids

Avslöjande detaljer löjligt kanske men det var jobbigt….

Hej torsdag!

Så kul att det var så många som kikade in här igår.

Tänkte jag ska avslöja vem som är vem i alla fall på 2 av bilderna och samtidigt avslöja lite fler tips om hur man ser vem som är vem.

Vi börjar med kalasbilden där ni faktiskt är några som vågat er på en gissning.

På den här bilden ser vi Tea i rosa, Tilda i mitten och till höger Maja.

På den här bilden står dom i samma ordning. Alltså Tea till vänster, Tilda i mitten och sedan Maja.

Om man tittar på nedersta bilden så ser man att Teas panna/huvud är lite rundare. Tilda och Majas

går mer rakt uppåt. Tittar man på Tildas ögon så är dom lite mindre och hon såg ofta lite bekymrad ut som liten. Majas ögon däremot är större och om man kan säga att ögon kan se gladare ut så ja då gör dom det. Tea är någonstans lite mitt emellan.

Sedan har Tilda ett födelsemärke på halsen som många använt som kännetecken. Maja har en ganska så synlig blodådra på sin ena kind och har även ett ärr från ett rivmärke hon fick av någon av systrarna som liten.

För några år sedan valde Tilda att klippa sig riktigt kort, Maja halvlångt och Tea långt då kunde man så enkelt se skillnad på dom.

Dom hade precis sparat ut håret allihop och jag kunde göra liknande frisyrer på allihop. Tanken var bara att dom skulle toppa håret men när de hamnade i stolen ville Tilda ha en stor förändring lika så Maja. Kommer ihåg att jag var så nära på att säga nej… Men jag lyckades hejda mig och de fick klippa sig precis som de ville. Tilda ville i den här perioden inte vara lika som dom andra och då var det ett sätt för henne att klippa av sig håret.

Alltså så löjligt av mig men det var faktiskt lite jobbigt att se lockarna falla.

Visst blev dom fina!
Det går lite upp och ner men mestadels vill dom inte vara lika sedan att dom tycker att likadana kläder är snygga ja det är en annan sak.

Just när lockarna föll tyckte jag faktiskt att det var riktigt  jobbigt om jag ska vara ärlig  men efteråt blev jag så otroligt stolt över Tilda. Att hon vågad stå på sig och vågade göra det hon ville. Ett ganska så enkelt men effektivt sätt att för andra göra det enkelt att se skillnad. Kommer ihåg att Tea och Maja blev lite avis på Tilda och att dom nästan var på väg att klippa lika kort men dom ändrade sig och Tea valde spara och Maja valde mitt emellan.

Just nu vill dom alla spara ut håret men vem vet rätt som det är kanske det både är kort/långt och en himlans massa färger. Men just färgerna får dom allt vänta med.

Nu är det snart dags att köra Mollie till rehab och en stunds häng i ishallen för Teas konståkningsträning. Micke för köra Maja till jazzdansen som börjar typ samtidigt…

Önskar er alla en underbar em/kväll!

 

KRAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag är identisk tvilling och vi är himla lika, fast vi är 44. Det min systers dotter sa är att man ska aldrig titta efter likheter när man ser identiska tvillingar eller trillingar i erat fall. Gör man det är det kört. Hon säger alltid rätt på alla tvillingar hon ser på en gång, för hon ser dem som två personer.