4 kids and braids

Nya höstjackor till tjejerna

Hej fredag! Samarbete Kidsbrandstore.
Så var du här igen och du är så välkommen!
Ikväll blir det tjejkväll och innan dess ska tydligen göra slajm. Inköp skall göras nu i eftermiddag. Innan dess har jag 2 paket att hämta ut. Ett paket är inför ett underbart sammarbete och det andra är lite nya inredningsdetaljer till köket som jag bara inte kunde låta bli att köpa.
På eftermiddagens todo list stod också lite gräsklippning men just nu är det helt grått ute och det regnar så just den grejen kan jag bara glömma. Tänker att det kanske får bli en fredag utan några direkta måsten alls. Helige består annars av fotbollsmatch för alla tjejeriatrillingarna på lördag och Mollie på söndag. Sedan har Tea ett koståkningspass på söndag så det blir en ganska så lugn helg.
Något som vi dock skulle behöva få till är lite rensning i tjejernas garderober. Dom har vuxit en hel del under sommaren. Finns lite att ärva efter Mollie men det räcker inte till dom alla. Mollie i sin tur får ärva lite av min syster. Lite nyinköp behöver dock göras.
Tjejernas höstjackor är inhandlade. Det blev likadana till trillingarna och en liknande till Mollie. Ibland gillar de olika ibland lika denna gången blev det nästan lika. Det är fakepäls på Mollies krage.Jackorna kommer från Kidsbrandstore. Mollies jacka hittar ni här och trillingarnas jacka här
Med koden TRILLINGAR20 får ni 20% rabatt på ordinarie priser i hela deras sortiment. Koden gäller tom 31/10. Ni hittar Kidsbrandstore här.
Nej nu är det dags för lite slajminköp.
Önskar er alla en underbar fredag!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.