Nu blir det stressigt 3 frisyrer att fixa… god morgon! – 4 kids and braids

4 kids and braids

Nu blir det stressigt 3 frisyrer att fixa… god morgon!

God morgon torsdag!
Sakta men säkert börjar vi vänja oss vid rutiner. Vi kommer i säng som planerat och kommer upp som tänkt. Nu är det bara den där lilla biten med att få till lite mer hälsosam kost. Tycker det är jättesvårt. Vi var och handlade nu ikväll jag och Mollie. Vi satt och pratade medan trillingarna hade fotbollsträning. Vi pratade om just kost och hur viktig den är när man tränar så mycket som hon gör. Vi bestämde oss för att handla efter träningen. Så gick vi omkring där bland hyllorna. Det slår mig varje gång jag tänker handla nyttigt att vad är nyttigt egentligen. Varan innehåller 20% mindre socker mindre socker än vad? Så fastnade vi vid brödhyllan. Våra finast frökusar. Lyxigt och gott. Låg sockerhalt och en grön tumme upp på förpackningen. Innebär det då att det är nyttigt? Det kanske bara är jag som inte är riktigt insatt får väl se till att bli det!
Jag vaknade innan klockan idag… Vi har ändå ställt den extra tidigt… Trillingarna har fotografering och alla vill ha håret fixat. Så det är väl bara till att hoppa upp och köra igång.
Bjuder på några bilder från sovrummet denna torsdagsmorgon. Jag har bytt sänghimmel till en vit istället. Hade denna tidigare i Mollies rum sedan när vi tog ner den blev den bara liggande.
Såg att den fanns kvar på Ellos hemsida nu till 20% rea ni hittar den här.

Den här underbara stora drömfångaren köpte jag i en butik i Gränna många som frågat men tyvärr minns jag inte vad butiken hette. Hittade dock en som ser likadan ut här.

Jag har nu vant mig vid de murriga påslakan och jag älskar dom.

Dom heter Fiorenza och finns på Hemtex länkar här.
Mickes sida

Å min sida. Har satt upp en ljusslinga längs med sänggaveln blir så mysigt sken. Älskar hösten när man behöver jobba mer med belysning. Har gärna ljusslingor överallt!

Nej nu börjar det nästan bli lite stressigt. Måste dra!
Ha en underbar dag!
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.