Mollies skolfoto länk till outfit – 4 kids and braids

4 kids and braids

Mollies skolfoto länk till outfit

Hej!
Hoppas ni alla har en härlig onsdag!
Morgonen började med lite hårfix på Mollie. Hennes klass skulle ta klassfoto idag. Imorgon lär det bli ännu tidigare då det är trillingarnas tur. Maja vill ha våfflat hår, Tea plattat och Tilda ville nog ha lockigt trodde hon.
Mollie hade inte direkta önskemål mer än att det inte fick bli för lockigt.
Sprayade igenom håret med Brush Thru. Sedan valde jag att göra stora lockar längst ner i håret och lite mindre i fram. När jag var klar sprayade jag igenom håret en gång till med Brush Thru innan jag drog fingrarna genom håret och avslutade med Lustrous Finishing spray.
Jag ville få till naturliga lockar och Mollie blev nöjd med resultatet.

Blusen kommer från H&M och hon fick den när hon fyllde år. Ni hittar den här. Till blusen hade hon ett par svarta jeans liknande finns här.
Jag kommer sätta ihop ett inlägg med olika produkter som jag har fått möjlighet att prova genom ett samarbete med L’anza. Här är de produkter som jag kommer arbeta med framöver när det gäller styling av mitt och tjejernas hår ja självklart får pappan också låna men hans hår brukar jag inte styla utan det fixar han själv.

Nu ska vi snart göra oss redo för trillingarnas fotbollsträning. Sedan ikväll blir det tjejmys har jag tydligen lovat pappan ska på konferens.
Ha en härlig kväll
KRAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.