Ett extra badrum lär ju behövas eller??? – 4 kids and braids

4 kids and braids

Ett extra badrum lär ju behövas eller???

God morgon tisdag! Samarbete Rofa Design.
Dagarna går fort och det har redan gått 1 vecka i skolan. Det går bra för tjejerna i skolan de trivs. Det har hänt små incidenter i båda klasserna men det har lärarna tagit tag i direkt. Kan bara hoppas att det fortsätter så här för då kan det bli riktigt bra för dom alla 4. Småtjejerna har fått massa nya kompisar som de hänger med både killar och tjejer.
Denna veckan kör de igång och följer schemat alla 4 tjejer. Idag var det gympa för småtjejerna. De hade spelat brännboll Tilda var så stolt hon hade lyckats få iväg bollen med det runda slagträt. Några av tjejernas fritidsaktiviteter har dragit igång eller nästan alla. Det är bara Maja dans som drar igång först nästa vecka. Jag trodde dock det var idag.
Idag tränade småtjejerna fotboll och en del av träningen körde de i spöregn… Det hindrade dem dock inte och 2 av dom avslutade med vattenkrig…. Mollie som hängde på IP efter skolan tills vi åkte hem från träningen var också frusen. När vi sedan kom hem ville alla bada och dricka varmchoklad. Känns verkligen som hösten är på väg.
Jag har ett samarbete med ett företag som heter Rofa Design. Det är därifrån tjejernas väskor med namn kommer. Idag var det perfekt jag kunde bara kolla vems väska det var som inte var tömd istället för att behöva säga ifrån till dom alla….
Vi har snart lyckats färdigställa ett projekt här hemma. Vi bor i ett gammalt hus där en hel del behövs fixas. Det tar dock mycke tid och det kostar ju även såklart massa pengar. Man får helt enkelt prioritera. Något som stod överst på listan var att göra iordning vårt badrum som vi har på övervåningen. Känns som att det kan behövas mer än 1 badrum med 4 tjejer i huset.
Vi valde att att få det stilrent utfört med vita plattor och grå på golvet. Valde sedan mörkgrå fog. Blandare fick bli lite äldre stil likadana som vi har i vårt andra badrum.
Så välkomna in i vårt badrum på övervåningen.
Lyckades hitta en spegelhylla där det finns plats för tandborstmugg och lite annat piff.

Det finns tyvärr inga fönster i badrummet så jag har fått jobba med att få till lite extra ljus med några ljusslingor. Runt spegeln har vi en. De går på batteri och jag har investerat i laddningsbara!
Rofl Design har även dessa underbara handdukar där man kan beställa sitt namn på eller bara initialer om man så önskar. Jag tycker det är såå praktiskt med namn. Då vet tjejerna precis vilken handduk som är deras. Jag beställde både små 50X70 och stora 90X165. Ni hittar handdukarna här.
Jag och Micke beställde också var sin uppsättning.

Efter tjejerna hade badat så hade de såklart inte tagit sina egna utan min och Mickes…..
Så behöver ni nya handdukar eller kanske ge bort i present in och kika hos www.Rofa.se. De har ett sort sortiment av presenter som kan göras personliga och det är något jag tycker om att ge bort.
Det fattas några lister och ett duschdraperi innan det kan börja duschas här uppe. Ligger ganska så högt upp på to do listan.
Har ni några frågor bara lämna en kommentar!
Önskar er alla en underbar dag!
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.