4 kids and braids

Långa kvitton blev det, tips på träningskläder

God morgon fredag!  /Samarbete Stadium/

Vi behövde fylla på lite när det kommer till alla tjejernas träningskläder. Dom har vuxit massor allihop under sommaren….
Tänkte inte så mycket på det när vi handlad men färgtemat på kläderna blev svart, grått och rosa….

Tyckte lite synd om hon i kassan när jag efter att ha betalt insett att alla tag 3 betala för 2 produkter inte registrerats…. Och sedan när jag fick gå tillbaks ytterligare en gång till då det blivit ett tryckfel… Alltså ni skulle se det sista kvittot eller alla 3 kvittona.. dom är långa…..
När vi var och shoppade hade de erbjudande köp 3 betala för 2. Riktigt bra erbjudande!!! Ännu bättre hade varit köp 4 betala för 2…. Passade även på att köpa fotbollstrummor till alla 4 2 par för 99kr. Den gröna lappen står för att produkten är tillverkad av minst 50% av återvunnit material.

Mollie behövde nya uteskor å då hittade vi de här. Alldeles lagom rosa enligt hennes smak.

Till tjejerna blev det sådana här uppsättningar. De fick alla de grå/rosa tightsen de blommiga tightsen och den svarta tröjan. Sedan valde Maja den rosa tröja, Tea det blommiga träningslinnet. Nu kan de välja om de vill vara lika eller inte. Mollie vill för det mesta inte alls vara lika inte så heller i detta fallet. På kläderna var det köp 3 betala för 2 så det blev en uppsättning kläder helt gratis. Köpte träningstoppar till alla 3 också i samma blommiga tyg.
Länkar till de blommiga tightsen här.
 
Nu har ju mina tjejer fritidsaktiviteter som dom vill gå på men om man nu inte vill går det ju faktist bra att träna hemma också. Tjejerna tycker mycket om att göra Tik Toks så det dansas en del här hemma. Tea älskar dessutom att hoppa studsmatta och gymnastisera i vardagsrummet. Då gärna framför tvn så att alla verkligen ser.
Det finns ju faktiskt mycket enkla saker som man kan göra tillsammans med barnen hemma. Strax innan sommaren körde vi lite styrka hemma och då hoppade vi hopprep som uppvärmning galet jobbigt men väldans effektivt. Ut och cykla tillsammans eller bara köra lite fotboll ute på gräsmattan. Bara man har tiden och hittar lite ork så är det ju fantastiskt roligt att träna tillsammans.

 
Sedan gäller det ju att försöka komma igång själv också. Jag har fått till 3 kortare träniningspass och jag tänker allt är bättre än inget. Jag har massa övningar som jag fått av min naprapat som jag behöver fortsätta med sedan behöver överkroppen också få det…
Sedan ibland plötsligt händer det. Igår när Tea hade haft sin konståkningsträning tog jag, Tilda och Maja oss ann den där backen jag promenerade upp och ner för häromdagen. Det blev några vänder upp och ner kändes faktiskt riktigt bra å så kul att kunna köra tillsammans. vi nötter så vägen upp och ner. Alla fick köra i sitt tempo.
Idag är det fredag så himla härligt! Tjejerna har faktist längtat lite granna. Man märker på dom att alla intryck från skolan gör dom trötta.
Ikväll är denna veckans lediga dag utan aktiviteter så vi ska nog bara hänga tillsammans ikväll tror jag allihop. Tea och Maja ville att vi skulle baka i em så det kanske vi skulle göra.
Önskar er alla en underbar dag!
KRAM
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.