Alltså är dom för mörka??? – 4 kids and braids

4 kids and braids

Alltså är dom för mörka???

Go kväll!

Hade nästan skrivit klart ett inlägg om lite klädtips då jag bara blev tvungen att testa de nya sängkläderna jag spontanköpet idag. Jag hittade dom på nätet och de såg helt underbara ut. När jag var liten hade min farmor ett liknande täcke. Ett svart med massa blommor på som jag älskade. Kanske var därför jag bara tokgillade det när jag såg det på nätet.
Nu har jag bäddat och försökt fota lite granna. Dock hann det ju bli mörkt ute. Jag tror inte jag gillar det. Det ser inte ut som på bilden tycker jag inte eller det gör det ju fast det ser så rörigt ut på själva påslakanet.
Alltså jag vet inte vad tycker ni?Kan försöka fota lite imorgon i dagsljus också. Ni får träningsinlägget imorgon istället!
Ha en underbar kväll!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann

  Är ju personligt vad man gillar. Men personligen har jag svårt för storblommigt.
  Tycker nog det blir mjukare med mindre sådan typ av kontrast.
  Men du ska ju ha vad du själv gillar såklart.

 2. Amanda

  Jag tycker det va super snyggt. Är personligen inte så mycket för mönster med blommor på men tyckte det passa jätte fint tillsammans med övrig inredning.

  1. karinsather

   Tack! Vet fortfarande inte vad jag tycker men det är alldeles för svårt att få ner dom i förpackningen igen så de får stanna 🙂